Сонцем? Агов Сєрий, тут дівчина тобою харчуватись хоче. тікай куди очі дивляться
Ну сонцем не сонцем, а травою можна. Я шприхалям цю історію розказував, а ти напевне ще незнаєш:
Було це років 11 назад, був я молодий, зелений і тільки недавно сів на велосипед. так, як це не дивно але на велосипед я вперше сів аж в 15 років.
було літо і я проводив свій вільний час в селі Млинівці. Це одразу біля Зборова - 35 км від тернополя. Ну і як в люою дитини виникло питання чи можна велосипедом дістатися тернополя. Ну я і рішив не відкладати то в довгий ящик. Викрав у діда його "Україну" ;D і поїхав в Тернопіль, причому добре перед тим поївши. Але ж літо, спека, відсутність підготовки. так що десь за Озерною я почав відчувати голод, за кілометрів 5 взагалі СИЛЬНИЙ голод і втому. А до тернополя ще 15 км, я і назад. Тому рішив нічого не боячись їхати далі. Але рішення рішенням а голод бере своє, на той час вже й спрага. От я і рішив загади дитинство. Думаю всі в дитинстві жували соковиті стеблі трави. Відїхав в якусь посадку, сів і почав гризти оті стеблі трави. За хвилин 20 ніби трішки відійшов і поїхав далі. Але вже час від часу зупиняюсь і підживлюючись травою. Правда вже до самого Тернополя я доїхав БЕЗ СИЛ. реально. До озера якось спустився, там охолодив себе водою з озера, повідпочивав 20 хвилин і потопав додому. Бор їхати вже майже небуло сил. Потім біля дому сів на зупинці, знову повідпочиав, причому так активно що якась бабця спитала"Синку, тобі погано, може лікаря визвати". І лиш тоді я доповз додому і виїв весь римбамбар і квасок на городі, бо дома нікого небуло. Так що можна сказати я зробив свою першу подорож підживлюючись лише травою.
Дехто скаже що "А, що то є 35 км", так, але то зараз у всіх велосипеди з передачами і легкі. А ви це спробуйте на "Україні". Тим більше коли у вас взагалі досвіду нема, а про фіз. підготовку я взагалі мовчу. Зараз я їзджу на відстані набагато дальші, але та подорож була самою важкою з усіх. І самою страшною, адже міг і не доїхати.