ТехМайданчик > Ровери

допоможіть зі збором роверка

<< < (16/31) > >>

mix_g:

--- Цитата: Erazel I-st від 12.01.2014, 11:38:54 --- Дурне, користуватися треба було. У мене коли колодки погано ловили то я їх поливав квасом Древлянський класичний. Ловили як стопкрани(правда болото налипало бо квас липкий, але то легко відмивалось напором води), побічним ефектом було те що гуділи як в маршрутки, повністю такий самий звук був. Так улюбленою забавою було кататися по дорозі за озером, розганятися і різко тормозити позаду людей. Як вони стрибали в кущі, ой як вони стрибали  :D

--- End quote ---
я сам любив таким методом розчищати собі дорогу коли в центрі катався, правда люди на мене дивились неначе я якийсь божевільний  :laugh:

mix_g:
Шановне панство, вирішив таки заглянути в середину своєї вилки, збільшити хід, якщо буде можливість. Попередній власник відкатав приблизно 200 км, не перебирав. Багато людей пишуть, що навіть нові вилки йдуть з малою кількістю масла в середині(не доливають на заводі  >:D ) А через брак грошей(бачив в магазині масло в 3-ох літровому бутлі, в'язкістю 5 - більше 300 гривень) і навиків, вирішив під час розборки, акуратно зляти масло в окрему ємність, після чого назад її залити. Мучить питання, чи можна буде те саме масло залити? І чи при відсутності всього масла, об'єму, не заливати, не ризикувати і купити нове масло?

Andrizzio:
НОВЕ лий, в старому весь мусор, стирає ноги, башинги і резинки

давав вже десь тобі ссилку на масло, купи літру, будеш мати на 2-5 років

mix_g:
вилка RockShox Recon Silver TK і судячи з цього мануалу http://cdn.sram.com/cdn/farfuture/BtRI-fZQaQfTJijnIsbNEA04QJAQL0ilYpvL2wZnIgQ/mtime:1372788151/sites/default/files/techdocs/2011-recon-silver-technical-manual.pdf  мені потрібно два різних масла, одне з в'язкістю 5 а друге з в'язкістю 15. Поясніть мені, турку, яке куда і скільки заливати. Сам боюсь начудити  ::)

Andrizzio:
Перебираем вилку Rock Shox Recon Race Solo Air

подивися схожі відео про рокшокс, там все майже так само

масло 5 лиється в демпфер зверху правої ноги, а масло 15 різною кількістю знизу в 2 штанини.

масло 5 накрай можна міняти через раз, воно менше забруднюється.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version