ТехМайданчик > Ровери
допоможіть зі збором роверка
mix_g:
ага.. тепер здається до мене дойшло, по цій таблиці, в праву ногу, зверху, там де демпфер, потрібно залити 147 мілілітрів масла в'язкістю 5. Знизу в праву штанину, там де круцька регулювання відскоку, потрібно залити 6 мілілітрів масла в'язкістю 15. В ліву ногу, там де накачується повітря, потрібно залити 3 мілілітра масла в'язкістю 15. В ліву штанину, знизу, потрібно залити 6 мілілітра масла в'язкістю 15. Я правильно все поняв? :)
Andrizzio:
так *kachok*
mix_g:
Прошу пробачення за офтоп, але... Я просто шокований новими покришками. Раніше були старі базарні, передня покра так взагалі лиса. Так от сьогодні їхав на роботу, то як небо і земля в порівнянні з базарними. Накат просто афігєнний, легенько розганяєшся і тримається швидкість доволі довго. Я ніяк не жалію що потратив 340 гривень за дві покришки Schwalbe Smart Sam Performance Dual Compound 26x2,1. І ще один великий плюс в тому, що проїхавшись по частково болотисто-калюжній поверхності (в основному всі тротуари) мої штани і кросівки залишились повністю сухими і чистими(а то раніше приходилось прати штани чуть не щодня). Загалом я довольний як слон! *party*
paravozz:
Я теж зацінив смартсеми своі. але в мене 2.25 з полосами. Спочатку спереду була кенда 1.9 ззаду швальбе слік 2.0, який не тримвся дороги. Але є мінус. Як писав ТС в мене у втулках вигрезені конуса (квандо базар 60грн\шт) і дуже сильно ротор гальм тре об колотку..
Я вирішив, що заміню втулки на деорівські. 440грн комплект, що не так і багато на фоні тої ж резини (450грн)
mix_g:
Люди, підкажіть де краще купити шолом? Чим більше катаю, тим стрімкіше покоряю великі швидкості, в основному на тротуарах, але іноді приходиться і по дорогах гасати, тому хочу захистити хоч свій вже колись постраждавший черепок. Але тут виникає питання, який розмір, яку форму, який колір, де би ви, народ, порадили мені примірятись а може і при нагоді відразу купити? Чи то краще виміряти висоту, ширину, глибину, окружність голови і з тими параметрами шукати щось на просторах інтернет магазинів?
Навігація
Go to full version