ТехМайданчик > Ровери

допоможіть зі збором роверка

<< < (15/31) > >>

mix_g:
Після 30-ти кілометрової покатушки вулицями нашого міста прийшлось мити ровер. Хоть і були болотніки, але вони не помогли, єдине радувало, що хоч морда не в болоті  :o  Помив його, повитирав, і от уже вдруге після такої процедури замітив, що тормоза пищать як мій кіт, коли його притиснув випадково дверима. Думав підсохнуть колодки і все скінчиться, але не тут то було. Прийшлось знімати колодки, протирати їх спиртом, потім просушити над вогнем. Ротори теж спиртом протер. Після такої процедури тормоза перестали пищати. Це після кожного миття/дощу мені потрібно вдаватись до таких маніпуляцій, щоб не пищало?

Andrizzio:

--- Цитата: mix_g від 11.01.2014, 19:19:41 ---Після 30-ти кілометрової покатушки вулицями нашого міста прийшлось мити ровер. Хоть і були болотніки, але вони не помогли, єдине радувало, що хоч морда не в болоті  :o  Помив його, повитирав, і от уже вдруге після такої процедури замітив, що тормоза пищать як мій кіт, коли його притиснув випадково дверима. Думав підсохнуть колодки і все скінчиться, але не тут то було. Прийшлось знімати колодки, протирати їх спиртом, потім просушити над вогнем. Ротори теж спиртом протер. Після такої процедури тормоза перестали пищати. Це після кожного миття/дощу мені потрібно вдаватись до таких маніпуляцій, щоб не пищало?

--- End quote ---

нічо не роби, воно притреться

дихлофос:

--- Цитата: mix_g від 11.01.2014, 19:19:41 ---Після 30-ти кілометрової покатушки вулицями нашого міста прийшлось мити ровер. Хоть і були болотніки, але вони не помогли, єдине радувало, що хоч морда не в болоті  :o  Помив його, повитирав, і от уже вдруге після такої процедури замітив, що тормоза пищать як мій кіт, коли його притиснув випадково дверима. Думав підсохнуть колодки і все скінчиться, але не тут то було. Прийшлось знімати колодки, протирати їх спиртом, потім просушити над вогнем. Ротори теж спиртом протер. Після такої процедури тормоза перестали пищати. Це після кожного миття/дощу мені потрібно вдаватись до таких маніпуляцій, щоб не пищало?

--- End quote ---
фізику звуку  знаєш? накладки колодок, маючи печеристу структуру, натягують вологи, і при  гальмуванні  видають  такі "увертюри"
нема нічого страшного, це зникає, головне, щоб на колодки не попадала волога маслянистого чи жирового складу--оце вже
трохи гірше, хоча  з допомогою  прожарювання на газі  і це вирішується. :)

mix_g:
Andrizzio, дихлофос ясно, а то думав що в мене якісь колодки браковані попались бо гуділи як паравоз  :)

Erazel I-st:

--- Цитата: mix_g від 12.01.2014, 09:42:40 ---Andrizzio, дихлофос ясно, а то думав що в мене якісь колодки браковані попались бо гуділи як паравоз  :)

--- End quote ---
Дурне, користуватися треба було. У мене коли колодки погано ловили то я їх поливав квасом Древлянський класичний. Ловили як стопкрани(правда болото налипало бо квас липкий, але то легко відмивалось напором води), побічним ефектом було те що гуділи як в маршрутки, повністю такий самий звук був. Так улюбленою забавою було кататися по дорозі за озером, розганятися і різко тормозити позаду людей. Як вони стрибали в кущі, ой як вони стрибали  :D

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version