Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

Хороша шприхальська компанія

<< < (10/13) > >>

Сім самураїв:

--- Цитата: Andrizzio від 07.07.2010, 18:04:21 ---Ну ви тоже ж колись так починали але було вас менше і організованіше, і пиво було і горівка (фото багато хто бачив  :) ). Але інтернет то як алкоголь, наркотик, зло, і ви як зробили форум, то пустили до себе то зло, тай таке...

--- End quote ---
короче єдиний вихід - мирно співіснувати і не напрягати один одного

Erazel I-st:

--- Цитата: Віталько від 07.07.2010, 17:47:21 --- Такшо вибачте, але мені соромно чути, коли ті 20-кілометровки називають ШПРИХАТИМИ, бо вони ніхера не шприхаті.

--- End quote ---
Як казав би Андрі1234 - "Мені соромно коли бовтання ногами менше 150 кілометрів називають поїздками"
 ну ти поняв. Все відносно, мій маленький друже, все відносно.
Дописано : 07.07.2010, 19:48:17
--- Цитата: Віталько від 07.07.2010, 17:47:21 ---Форум був кращий коли були теми про поїздки і не було того всого сміття шо є зараз. Тоді я перечитував кожну тему, а тепер мені влом навіть кожну 5-ту читати - нема шо читати, немає нічого цікавого.

--- End quote ---
А знаєш чого? Бо ніхто крім старожилів не пише. От і скучно тобі читати. За рік я написав відсили два звіти про поїздки де було пиво. І то перший лише щоб позлити "рафінадів". Так що задумайся кого ти хотів задіти і облити брудом кажучи що на шприсі нема нічого цікавого вже.

Віталько:
Еразел, іди в сраку. Мені важко спорити з Хмельниччанами. Я звідси забираюсь. Шприха була такою, як вона завжди була. А ті шо себе хочуть називати шприхалями всеодно не будуть мати seal of approval. Такшо піс, піпл.

Мальцев Олександр:
Знаєте, я дотримуюсь того принципу, що кожен, хто їздить на велосипеді -  це мій друг. Інша справа, що п'ять років тому, друзів було значно менше. І тепер, коли велоспільнота розрослась, мені хочеться думати, що друзів в мене придалося пропорційно. Та не все так просто. Все знаходиться хтось, що хоче встановити якісь правила, границі, обмеження, за якими я маю їх собі  обирати. Одні, виявляється, мені не годяться в друзі, бо вони - екстремали, а я ні; інші - бо вони палять і п'ють пиво, а я - ні; треті - бо вони їздять по 20 км а я люблю по 100; четверті - їздять без сідла... я гадаю можна не продовжувати.
Особисто мені байдуже, що у кого в пляшці, і тим більше мені не потрібно ніяких правил, щоб обирати собі друзів. Найкраща компанія для мене та,  з якою я їду в цей момент. 

Erazel I-st:
Ось тут я цілком погоджуюсь з Зомбі. Нічого не добавиш.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version