Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
Хороша шприхальська компанія
Віталько:
Ти щасливчик :) Тре брати в поїздки - відганяєш дощ :D
То все жарти, самому деколи дійсно тре їздити. Але більше за самому я люблю поїздки 2-3 чоловіка, або хороша шприхальська (еразел, не те шо ти зара називаєш шприхою) компанія. Перевага в 2-3 - можна сісти на колесо, збільшується ККД, але то в випадку якшо їдеш з рівними по змозі крутіння колєгами :)
Дописано : 06.07.2010, 18:57:02Хочу колись http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=0&msid=116719823936082235083.00048aba1810cb20d8a81 таке, але то певне тре буде 2 дні
Andrizzio:
--- Цитата: Віталько від 06.07.2010, 18:54:31 ---
або хороша шприхальська (еразел, не те шо ти зара називаєш шприхою) компанія.
--- End quote ---
ну, 7самураїв, шо ти на то скажеш?
--- Цитата: Сім самураїв від 04.07.2010, 22:16:06 ---блін, та їздіть як вам хочеться, who cares. просто нєфік робити з нас зарозумілих снобів на рівному місці. коли короткометражка була чітко проанонсована, і хто хтів той приїхав.
--- End quote ---
Мальцев Олександр:
Віталько певне має на увазі Дрімленда, Бхаґавана, Хлібця, може мене, Тайгера, Бандеру, і певне ще когось, кого я забув, - хіба не хороша Шприхальська компанія?
Тепер залишилось з'ясувати, кого Еразел зараз називає Шприхою, але це на думку Віталка не Шприха.
P.S.
Переношу цей кусок в теревені - нема чого засирати Тудею звіт.
Сім самураїв:
--- Цитата: Andrizzio від 06.07.2010, 21:43:27 ---
ну, 7самураїв, шо ти на то скажеш?
--- End quote ---
скажу, шо в зв"язку з тим, що Шприха розрослась новими учансиками - а це дуже добре - і спектр інтересів розширився. тому і виник поділ на групи "за інтересами". це абсолютно нормальне явище. кожна людина тягнеться до тієї компанії, в якій їй цікаво і комфортно. ти - яскравий приклад тому. за два роки наших короткометражок ти був максимму два рази з нами, олдтаймерами. і сто раз з екстремалами пиво-покатушниками. вам добре - хто може шось заперечити. але так і нам добре зібратись просто шоб поїздити, балакати всілякі дурниці і півгодини лапати кадр. кожному своє. насильно збивати гурт різнопланових людей - тупо.
Andrizzio:
--- Цитата: Сім самураїв від 07.07.2010, 00:38:50 ---ти - яскравий приклад тому. за два роки наших короткометражок ти був максимму два рази з нами, олдтаймерами. і сто раз з екстремалами пиво-покатушниками.
--- End quote ---
а то всьо чарез ранні виїзди :(
як ми п'єм в лісі молоко то ніхто нічо не каже, а як пиво то зразу :police: :police: :police: :D
Навігація
Go to full version