Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
Хороша шприхальська компанія
Сім самураїв:
--- Цитата: Erazel I-st від 07.07.2010, 17:45:47 ---Якщо ти січеш нотки в ТЕКСТОВИХ повідомленнях то "бобьор видихай". Як я маю, по твоєму, знати чи ти з іронією пишеш чи серйозно? Це форум а не живе спілкування, і твої настрої тут ніхто вгадувати не збирається.
--- End quote ---
та всі відчувають, крім тебе
Дописано : 07.07.2010, 17:50:26
--- Цитата: spirit від 07.07.2010, 16:18:36 ---оце я сприняв в свій бік >:D
--- End quote ---
що саме тебе так схвилювало?
Andrizzio:
--- Цитата: Сім самураїв від 07.07.2010, 17:46:47 ---правилами цю проблему не вирішиш. хоча б тому, що зайшло вже все занадто далеко. важко зараз правилами обмежувати те, що два роки сприймалось як добрийдень. через природню схильність до ненапрягагання і неагресії старожилів.
просто раніше це були поодинокі випадки, і коли хтось з таких їхав з нами в покотеньку, то по ходу швидко всікав шо до чого і поовдив себе в рамках шоу. а інші просто не їздили. а тепер просто з часом накопичилось багато людей з схожими поглядами на життя і тому це вилилось в окремий рух на Шприсі.
хоча Шприха в першу чергу - це не велоклую, не спортивна організація, це просто компанія людей, які створили Шприху щоб весело і цікаво проводити час, котрим добре разом, котрі не напрягають інших своїми "невеличкими слабкостями" як виразився Еразель. ви замітили, що Славко практично не пише тепер тут?як думаєте, чому?
бо Шрпиха перетворилась на місце, де тепер видумують правила, щоб ставити на місце учасників (sic!). де банять і позбавляють прав, сваряться, бухають по ночах і гордо фотозвітують про це.
не хочу здатись негостинним, але не забувайте, що хоч монастир в нас і спільний, але правила одні для всіх.
--- End quote ---
ну, так воно і мало статися, то ж не закритий форум.
2day:
--- Цитата: Віталько від 07.07.2010, 17:47:21 ---Такшо вибачте, але мені соромно чути, коли ті 20-кілометровки називають ШПРИХАТИМИ, бо вони ніхера не шприхаті.
--- End quote ---
Оце точно підмічено
Andrizzio:
--- Цитата: Віталько від 07.07.2010, 17:47:21 ---Такшо вибачте, але мені соромно чути, коли ті 20-кілометровки називають ШПРИХАТИМИ, бо вони ніхера не шприхаті.
--- End quote ---
Ну ви тоже ж колись так починали але було вас менше і організованіше, і пиво було і горівка (фото багато хто бачив :) ). Але інтернет то як алкоголь, наркотик, зло, і ви як зробили форум, то пустили до себе то зло, тай таке...
Fm:
--- Цитата: 2day від 07.07.2010, 18:02:50 ---Оце точно підмічено
--- End quote ---
А ти покажи мені в "запланованих" поїздки "справжніх" шприхалів. Не вже ти "збитих" "справжніх" там небагато, то є тільки декілька звітів про короткометражні соло(100 кілометровки це ,вибачте, короткометражки).
Навігація
Go to full version