Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
Хороша шприхальська компанія
Віталько:
Ну так, але все одно. Тако казати - ми нова шприха, а ви всі лохи і ботаніки, не п'єте, не курите не файно просто. Шприха це і був культ, якого дотримувались ті, хто хотів. І ти теж, Еразел. Мені особисто такоє накласти хто шо на ровері робить, хоч догори дригом з цигаркою в дупі. Але Шприха то є здоровий туризм для задоволення. Але ладно, ну вас :)
Мальцев Олександр:
--- Цитата: Віталько від 08.07.2010, 00:26:50 ---Тако казати - ми нова шприха, а ви всі лохи і ботаніки, не п'єте, не курите не файно просто...
--- End quote ---
Де таке хто казав? А ну давай список. Шприха має знати своїх героїв! :)
Штир:
Слухайте, досить вже ділитися на тих хто п'є пиво і п'є воду (чи там соки...). Якщо вже класифікувати Шприхалів тоді треба казати хто їздить швидко і не дуже, багато і не дуже.
Коли їдуть смажити ковбаски за 15 км від міста, тоді звичайно і знайдеться бажання пиво пити. А от коли 120 і більше треба проїхати то тут інша справа. Я сам деколи пиво потягую, але не за кермом :)
Мальцев Олександр:
Не треба мене класіфікувати, я сам себе класифікую.
bhagavan:
Добра взаємоповаги і сонячного сяйва пост
Почуття розривають мене навпіл, бо Шприха мені така дорога, шо я люблю вас всіх ).
Колись на сплав СС притарабанив вино і зварив глінтвейн. І хоча я не проти вина як такого і глінтвейну зокрема, я тоді єрепенився, шо пити його не буду, бо тверезий спосіб життя в поході - це була та умова, на якій нам Турклуб дав майже дармове спорядження. Можна сказати, я самоусунувся від співучасті, шоб не відчувати відповідальності за дрібне правопорушення. Борман ше довго після цього над Зомбі насміхався "То шо ви там п'єте на сплавах?"
Надалі треба брати до уваги всі фактори, навіть такі ,як попередня домовленість. Чому ми не встидаємся (чи встидаємся) попросити курягу не курити поряд з нами на зупинці чи в барі, але маємо соромитися напсиати, шо просимо всіх бажаючих поктаатися на ровері утриматися від вживання алкоголю чи папіросів. Не бачу нічого поганого в обумовлення формату, як я вже писав. Це не повинно нікого ображати, але чомусь ображає.
П.С.
--- Цитата: Andrizzio від 07.07.2010, 14:56:27 ---я підняв то питання бо за 3 короткометражки, жоден ветеран не підняв свою дупу (Еразел не рахується, він універсальний і катає завжди і всюда) і то мені виявилося дуже підозрілим. А якшо за покликом когось з вас то збираєтеся зразу.
--- End quote ---
В ваших поктоеньках я не брав участі не тому, шо зневажаю вашу ініціативу, а тому, шо зараз я як і більшість старожилів (наголос на "старо") маю дуже мало часу, який можу приділити дозвіллю. І шоб не кривити душею, мушу визнати, шо я таки з двох покотеньок надам перевагу тій, де зберуться люди, з якими я від'їздив не одну тисячу кілометрів, ночував разом у наметі і ділив місце коло вогнища. Сім'ю не вибирають :)
Тим не менше, і ти, Андріцьо, і братєльнік твій Вувузанге, і навіть Ролін, якого я бачив пару разів, мені глибоко симпатичні і я ніколи б не відмовився з вами повозитися околицями, якби до цього склалися сприятливі обставини і я б терпів ваше пиво скільки зміг :).
Але останнім часом ти сам бачиш, шо я більше пішки гуляю ).
П.С. Хочу зауважити, шо ксенофобські випади в сторону частини шприхалів (якої Шприхи б вони не були шприхалями - теперішньої чи минулої) мені неприємні. Тому попросив би утриматися.
Навігація
Go to full version