Загальний > Справжні велосипедисти
Велосипедні ДТП
teodor4ik:
--- Цитата: erazel від 28.10.2009, 08:21:29 --- ЩАЗЗЗЗ. Його ціна б.у десь гривень 500. ну і? ти будеш за 100 грн жабою дуситися? :D
--- End quote ---
уболтав... бери за 400 :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:, а для андрійця 350... тобі назло :D
Andrizzio:
--- Цитата: teodor4ik від 28.10.2009, 15:10:45 ---уболтав... бери за 400 :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:, а для андрійця 350... тобі назло :D
--- End quote ---
Ура - головне шоб мій череп вліз в нього, а вуха прижму :laugh:
а шо він вже Є ??? чи ше їхає ???
Vintage:
--- Цитата: Ігор від 28.10.2009, 14:02:47 ---27 жовтня джигіт тюкнув мене виїзджаючи з вулиці прямо в обід. Я на вело кожен божий день крім зими.
Отже ОСІНЬ в мене не дуже приємні спогади і за 2008 рік.
Так що ніколи не будь впевнений, що тебе пропустять.
--- End quote ---
Сподіваюсь Ігор Ти здоровий, без поранень та травм. А останнє речення в попередньому твоєму пості мабуть і буде заключенням цьої теми, цього голосування. П.С. часом я шкодую що я на велосипеді, а не на танку!!!
Erazel I-st:
--- Цитата: teodor4ik від 28.10.2009, 15:10:45 ---уболтав... бери за 400 :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:, а для андрійця 350... тобі назло :D
--- End quote ---
Щазз, я маю такий самий, так що цей мені нафіг не треба.
Я просто мав наувазі шо києвлянам ти толкнеш за 500 максимум, нашим продаш думав за 400(ну щоб трохи заробити але в той же час не нагліти), а дружба думаю тобі важливіша 100 грн різниці між києвською ціною і "для своїх" :)
andriy:
А в тему про ДТП - гадаю велосипедистам, зокрема, КК варто орієнтуватися на дороги з поганим покриттям, наприклад таким як їхати біля с.Біла за озером - там будь-який КК-роверист "взуває" будь-який крутий джип.
А дороги з хорошим покриттям - зло. :)
Одного разу, як їхав біля Підгороднього "летів" один Jaguar під гору, по зустрічній(!), пролетів в 30см від мене. Це я їхав рівненько по білій лінії, що показує початок узбіччя. Дорога там має 2 чи навіть 3 смуги в кожному напрямку.
Навігація
Go to full version