Загальний > Справжні велосипедисти
Велосипедні ДТП
Vintage:
Це вельми важливо насамперед для мене, і якщо все справдиться, наприкінці голосування обіцяю повністю розкрити свої думки. П.С.: Ходив сьогодні по ринку, і навіть міряв шлеми, то були "фули" і більш мотоциклетні, ніж велосипедні, й поки-що не придбав (швидше за все буду брати за 400 грн.)
Andrizzio:
--- Цитата: Vintage від 22.10.2009, 23:14:08 ---Це вельми важливо насамперед для мене, і якщо все справдиться, наприкінці голосування обіцяю повністю розкрити свої думки. П.С.: Ходив сьогодні по ринку, і навіть міряв шлеми, то були "фули" і більш мотоциклетні, ніж велосипедні, й поки-що не придбав (швидше за все буду брати за 400 грн.)
--- End quote ---
ага, китайський, то то саме шо надіти відро і в ньому катати, а як сплюсне то тільки болгаркою різати.
шукай нормальний фул :)
andriy:
Думаю шолом потрібний і не лише при ДТП.
Коли я літом впав і обдерся, то на шоломі був слід тертя об асфальт.
Не сильний, але якби не шолом - крім руки і плеча, ще й частину голови пошкрябав би.
Шолом і рукавиці це НЕ понти!!!
skeleton13:
ше опитування тре в яку пору доби попадали в ДТП....)
Vintage:
Чому одразу ж "китайський"? Якраз той що за 400 мені видався китайським-елітним, а той що я розраховував на нього за 120 грн. таки був "китайський"-ширпотріб-непотріб, бо сидів, як баняк,а голова моя в ньому була як цибулька,що вільно у тому "баняку" переміщувалась! Тому-то я ніц і не купив, бо взяв з собою лише 120 грн. Обидва шлеми - "фулл"!!! Голосуйте панове не соромтесь голосування - не поіменне :D Вказуйте лише ДТП з авто. >:D Спасибі за
--- Цитата: skeleton13 від 22.10.2009, 23:38:12 ---ше опитування тре в яку пору доби попадали в ДТП....)
--- End quote ---
я ще тоді загалом зроблю 2 опитування - > на розгалуження на підтеми!
Навігація
Go to full version