Загальний > Справжні велосипедисти
Велосипедні ДТП
Ігор:
Отдєлался легким испугом (та мандражом в ногах). Якби вже серйозніше - то без ДАІ не обійшлося б точно.
Vintage:
У тому напрямку не раз і я "льотав" але таких нахаб - не зустрічав! >:D От я і кажу, :"біля Підгороднього "летів" один Jaguar під гору, по зустрічній(!)" що для таких випадків "пролетів в 30см від мене" я іноді шкодую що їду на ровері а не на танку!!! >:D >:D >:D
Vintage:
Я так, ще думав про голосування на якому масиві трапилось ДТП, або і за межами Тернополя, але, то вже занадто, просто як хто втрапляв у халепу за межами міста, то хоть одізвіться!
wuwuzange:
--- Цитата: Vintage від 03.11.2009, 11:26:55 ---Я так, ще не запровадив голосування на якому масиві трапилось ДТП, або і за межами Тернополя, але як хто втрапляв у халепу за межами міста, то хоть одізвіться!
--- End quote ---
ти ще б зробив опитування на тему "чи перділи ви під час їзди на велосипеді перед тим як трапилося ДТП"..... *johndoe*
Vintage:
Точно, зроблю. Та чи вбереже це Вас якщо який-то "тренер Шумахера" рішить, що Ви заняли забагато дороги на велосипеді, і тупо "відсуне" добре, якщо на край дороги а не, лицем у тротуар або черепною коробкою в лобове стікло свого автомобіля :P
Навігація
Go to full version