Загальний > Справжні велосипедисти

Велосипедні ДТП

<< < (10/10)

Erazel I-st:

--- Цитата: wuwuzange від 03.11.2009, 12:38:39 ---ти ще б зробив опитування на тему "чи перділи ви під час їзди на велосипеді перед тим як трапилося ДТП".....  *johndoe*

--- End quote ---
+1

Vintage:
Ні краще зробити опитування про опитування???  :D Скоро будем це все прикривати (завершується термін даного голосування), робити висновки, з того, що маємо. Ужо Мізкуйте що по темі "вляпать" і щоб жостко було!!!  :police:

Vintage:
Отже, голосування завершене. Маємо ДТП : зимою - 18%, весною - 27%, влітку - 36,4%, осінню - 18,2%. Чесно, коли народжувалась лише ідея цього голосування, я вважав, що весною буде голосів стільки, скільки літом, але ба, навіть 2 дні тому, коли відсоткове співвідношення між ДТП взимку,весною та осінню було ще однакове, я вважав, що мої (власні попередні) підозри зовсім протирічать висновкам голосування. Тобто, якщо враховувати кількість виїздів і аварій то виходить приблизно однакове співвідношення по сезонах. Хоча я вважав що весною буде більше, обгрунтування - моя власна думка - за зиму ми майже не катаєм колесами по леду,снігу,бруду відповідно трохи відвикаєм від наших двоколісних друзів, паралельно водії автомобілів відвикають трохи що ми є на дорогах, бо зимовими періодами (частина осені + зима + частина весни) нас на шляхах набагато менше (майже зовсім нема), і тому весною (коли більше тепла і нас помітно більшає на дорогах) трохи гірші і навики , і пильність на дорогах обох категорій транспортних засобів (велосипедистів і автомобілістів). Але дане голосування показує одне, ЗАВЖДИ треба бути пильним на дорогах незважаючи ні на які чинники. І P.S.: як говорив сьогодні один знайомий шприхаль :"краще бути неправим велосипедистом аніж мертвим велосипедистом". Як буде ще хто мати що добавити, підкорегувати, допідсумувати - ласкаво просимо!!!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version