ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

Як розібрати велосипед?

<< < (3/4) > >>

mix_g:
в мене, на старому ашанчику, також треба було розібрати все, так от сам болт, який тримає дві половинки рами, викручується і витягується, але розчепити раму так і не вдалося, я поняття не мав як то все розкрутити((

vitkov:
яка мета  розкрутки того всього. ?? Якщо скерпить то просто змастити .
Дивлячись на раму роверок  не по десски  серйозний

mix_g:
автору теми потрібно розібрати ровер, щоб розписати саму раму, звісно, коли нічого не мішає, це зробити легше  :)

SDenysI:
Switch Дякую за підказку, я зазвичай сам шукаю все, а тут я взагалі навіть приблизно не знав, що вказувати в пошуку, як воно називається - я з велосипедами на "ви")
Щодо вартості, то це знайомого ровер, не знаю скільки він йому обійшовся, він його недавно придбав з собакою на прогулянку їздити. Зараз на деякий час він поїхав за кордон і дав його мені під розпис, але звичайно я з нього не буду брати всієї вартості, та й я ще з велосипедами не мав справи, тому це для мене експеримент і досвід, тепер на майбутнє буду знати, що враховувати і які можуть виникнути "питання".
Ще раз дякую, спробую пошукати за Вашою рекомендацією.

Mix_g  я так розумію, що у мене той самий механізм, що був і у Вас.

Vitkov так, я готую раму для розпису і мені зручніше його повністю розібрати ніж думати потім, як долізти до тих місць. Наприклад, навіть в тому стані, який він зараз є - існує багато важкодоступних місць, а для роботи потрібно пройтись наждачним папером кількома розмірами, потім грунт, знову наждачка, фарба, лак, знову наждачка, розпис, лак))) крім цього потрібно все промити від масла та й взагалі важко пофарбувати такі місця. З рамою я вже змирився, вже думаю, як буду скотчити, але з педалями біда))) От такі справи, тому намагаюсь розібрати його на стільки скільки це можна зробити.
А щодо велосипеда, то я не знаю, як він називається, не думаю, що бувають "Firebird", передачі Shimano а зверху на рулі на чорній шайбі Longus.

switch:
А що з педалями? шатуни зняти? ну якщо є токар під боком - то зйомник робиться за пів годинки.

там нічого складного - точиться великий болт в який вкручується менший. заганяєєш великий болт в шатун, тоді в нього вкручуєш менший і він випихає шатуна з вісі.

Є варінати зняти без зйомника - розкрутити фіксуючі болти/гайки і поїздити на велосипеді трохи - шатуни за якийсь час розхитуються і злітають самі. Перевірено-працює.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version