ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

Як розібрати велосипед?

<< < (2/4) > >>

vitkov:
Все що будете розкручувати  рекомендую обробіть  WD-40 . Провірено на власному досвіді  . Це полегшить зусилля для розкручування. 

WD-40 универсальная смазка

SDenysI:
Дуже вдячний за пораду, так дійсно без WD-40 зараз нікуди, я цей ровер вже добряче помочив в "ведешці")))
Щось та конструкція ніяк не піддається, знайшов шестигранник на 14, але там немає різьби - просто прокручується.
Далі довелося взяти молоточок, трохи йде, але не те, що потрібно - забив назад, не знаю, що далі робити((( - мабуть таки майстерня, я стараюсь пробувати без фанатизму, щоб не наробити шкоди.
Якщо чесно, то легше двигун з авто зняти ніж розібрати велосипед - я був готовий до невеликих "сюрпризів", але не на стільки)))

mix_g:
коли шестигранкою крутите, подивіться з другого боку чи не прокручується все разом

SDenysI:
Ні, не прокручується, тобто рухається окремо від протилежної.
Воно якось на втулках тримається і чомусь задня частина рами (та, що сірого кольору) не відходить від гумової втулки (на фото видно білу полоску), ця втулка тримається і прокручується разом з зовнішньою штукою (заглушкою, там де місце під шестигранник) - не знаю, як пояснити толком.
Якщо в мене вийде її розібрати, то повідомлю, можливо знадобиться комусь.
Ще з шатунами проблема, зйомник потрібен.
Хотілося б його повністю розібрати, бо хочу добре його підготувати до фарбування, хоча на крайній випадок буду змушений обклеювати все скотчем.

switch:
я думаю тут можна спробувтиа пошукати в неті по запиту на зразок "Ашан как разобрать шарнир", я бачив тему, де подібна конструкція, чувак жалівся що скрипить, але чи розбирав я так в тому флуді і не докопався.
А робота над цим апаратом не вийде дорожче ніж він сам коштує?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version