ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

Як розібрати велосипед?

(1/4) > >>

SDenysI:
Добрий день!!!
Підкажіть, будь ласка, чи можливо розібрати такий вузол на велосипеді?
Мені дали вело під розпис, а я ніяк не можу його розібрати, можливо хтось стикався з таким, чи можливо є майстерні до яких можна звернутися?
І підкажіть, будь ласка, як ця штука називається, щоб я міг правильно запитати)
Також ще потрібно зняти шатуни і розібрати рульовий механізм.
Дякую!!!

mix_g:
на останньому фото, там здається можна пробувати відкрутити шестигранкою

SDenysI:
Справа в тому, що там надто великий розмір ключа - 14мм, а в мене найбільший - 10мм.
Дякую за відповідь!

mix_g:
І в мене найбільша шестигранка на 10. Є ще один варіант - це Майстер Байк, кажуть що не погана майстерня. На рахунок шатунів, в теорії вони повинні нормально відкрутитись, але от на практиці.. це набагато складніше. В мене на старому ровері, болт, який прикручує шатун до каретки, був як приварений, 2 різних шестигранки злизало, аж поки не дістав нормальної і з допомогою ще однієї людини, нарешті таки відкрутили той болт. Щоб зняти сам шатун, потрібно мати ще інструмент для зняття шатунів. Хоч я його і мав, але сам шатун сидів як вкопаний, також довелось прикласти чималих зусиль, щоб його відкрутити. Думаю для вас, краще буде відразу ровер дати людям з  Майстер Байк, там вони на цьому знаються, але відповідно вони роблять все за гроші.

SDenysI:
Дякую за пораду, якщо нічого не вийде, знадобиться їхати в майстерню, я б одразу туди звернувся, але проживаю в Чорткові, тому доведеться чекати нагоди коли буде можливість потрапити в Тернопіль.
Але розібрав руль, нижній підшипник повністю розбитий, тому в любому випадку доведеться туди звертатись.
Дякую!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version