Switch Дякую за підказку, я зазвичай сам шукаю все, а тут я взагалі навіть приблизно не знав, що вказувати в пошуку, як воно називається - я з велосипедами на "ви")
Щодо вартості, то це знайомого ровер, не знаю скільки він йому обійшовся, він його недавно придбав з собакою на прогулянку їздити. Зараз на деякий час він поїхав за кордон і дав його мені під розпис, але звичайно я з нього не буду брати всієї вартості, та й я ще з велосипедами не мав справи, тому це для мене експеримент і досвід, тепер на майбутнє буду знати, що враховувати і які можуть виникнути "питання".
Ще раз дякую, спробую пошукати за Вашою рекомендацією.
Mix_g я так розумію, що у мене той самий механізм, що був і у Вас.
Vitkov так, я готую раму для розпису і мені зручніше його повністю розібрати ніж думати потім, як долізти до тих місць. Наприклад, навіть в тому стані, який він зараз є - існує багато важкодоступних місць, а для роботи потрібно пройтись наждачним папером кількома розмірами, потім грунт, знову наждачка, фарба, лак, знову наждачка, розпис, лак))) крім цього потрібно все промити від масла та й взагалі важко пофарбувати такі місця. З рамою я вже змирився, вже думаю, як буду скотчити, але з педалями біда))) От такі справи, тому намагаюсь розібрати його на стільки скільки це можна зробити.
А щодо велосипеда, то я не знаю, як він називається, не думаю, що бувають "Firebird", передачі Shimano а зверху на рулі на чорній шайбі Longus.