Загальний > Справжні велосипедисти

Агресія на дорогах

<< < (3/15) > >>

Віталько:

--- Цитата: erazel від 04.06.2007, 10:20:22 ---
--- Цитата: Zombie [Coffe] від 04.06.2007, 09:50:05 ---В мене виникають сумніви, що водії фур, автомобілів, маршруток, тракторів будуть добровільно ті засоби сосати.

--- End quote ---
НУ тоді будуть сосати щось інше  >:D

--- End quote ---

Та ну тебе, в тебе блін всьо в той бік

Arven:
А на мене вот недавно таксист чуть не наїхав... Виїхав на зустрічну і давить на газ... вот і довелось тормозити і падати через переднє колесо.. Головне що жива залишилась... Шкода що я його не догнала, а то точно було б непереливки (не мені звісно)...
Р.S. Я не злопам'ятна відімщу і забуду :)

Erazel I-st:
Учора блін було. Біля "Білого будинку" на червоне світло(для машин) я переходив дорогу. Але переходив невдало. Бо як тільки я зробив два кроки загорілось жовте. І один малолітній уйобок на жигулі одразу рішив стартанути, ледь мене не збив. Ще й почав потім шось з вікна мені кричати. Блін, і чого я невмію так неїхати і навішати по шиї як Зомбі  :-[ . Чого я бл_ такий миролюбивий. 3.13здити треба таких малолітніх уйобків. 3 дня к получило права,  а вже вийо... на дорозі.

xlibes:
Я купую певно велотуфлі. (Контактні педалі не обов"зково)
На деяких велофорумах кажуть, що ними класно попадати із імовірністю 95% по собачих писках.
А я собак на дорогах зустрічаю часто і боюся їх.

NECROMANT:
памятаю з Дрімом їхали зо збаражу і там недалеко ватри підїжжжає червоний старий москвіч, відкриваюццця двері і дядько(дідько) з червоною пикою починає шось кричати не нашою мовою (мова пяних) і ше в еуропу хочем

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version