Загальний > Справжні велосипедисти

Агресія на дорогах

<< < (4/15) > >>

Ulka:
Вчора поверталась ввечері, біля 24-00 години, додому з Гаїв Шевченківських. І вже майже біля Сатурну мене наздогнав автомобіль повний людей приблизно тогож віки що ми з вами.  :( От це авто від Сатурна до вулиці Леся Курбаса постійно підрізало мене, зсувало з дороги, гальмувало переді мною, то їхало з-заду і сигналило.  :(  Із вікон визирали п'яні і довольні  морди хлопців та дівчат, Боже як мало треба пяному для щастя - перестріти велосипедиста....
Як ніколи, та я не налакалась, чи то може вже настільки була замучена чи то може вже надоїло всіх боятись. Я чомусь навпаки, якось так агресивно була настроєна. Єдине лише було образно, шо якісь п'яні "мамині синочки і доці" тринькають гроші, які мама і тато важкою працею заробляють за кордоном....   :-[

Erazel I-st:
БЛЯ. Чо ті мудаки не їхали з дальнього пляжу? Вони б побачили що таке орда злих і захмелівших байкерів. Ми б їхню машину розібрали і в ж0пи позасовували.
 Просто вчора на пляжі насосались пива і з криками носились по місту. Класно відірвались.

wolf:

--- Цитата: Ulka від 19.07.2007, 16:52:56 --- І вже майже біля Сатурну мене наздогнав автомобіль повний людей приблизно тогож віки що ми з вами. 

--- End quote ---
номер не записала?
а то б поспілкувалися по душам...

Andy:
Сьогодні, по дорозі на дальній пляж, позаду нас (10 чоловік на велосипедах), їхала Волга з наклейкою "Ніагара". Водій всім сигналив, так ніби кудись спішив.

Після того, як він підрізав одного з нас на дорозі, ми це так не залишили  >:(, і обігнавши його (трьома велосипедами  o^-o o^-o o^-o), стали помаленько їхати, не пропускаючи поперед себе... Ото була комедія, коли ми пропустили його, залишивши з автомобілем, який йшов йому назустріч в кількох метрах (обоє автомобілів їхали посередині дороги  :))

Віталько:
Побачите ту Волгу то ногом по задньому фарі або з болончика розмолюйте

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version