Загальний > Справжні велосипедисти
Агресія на дорогах
Sonce:
ну і шо вмене недавно був випадок я їхав по східному вниз до стадіону мене перед самою зупинкою непропустила маршутка тупо підрізала, і зупинилась перед мною на зупинці, я поставив ровер і зайшов в маршутку сказав водію що ж ти робиш ти шо сліпий....і висказав що я про нього думаю він так і нічого не відповів....
Zombie [Coffe]:
Ну ось і розібралися. хто заставив водія маршрутки голми бігати навколо. Сонце не скромнічай
xlibes:
Видно, що ситуація стає серйозною. Велосипедисти щоразу попадаються з кращою фізично формою, що дозволяє їм без перешкод об"єднуватися і по праву знущатися із водіїв маршруток, фур, автолюбителів. :)
Тре взяти арматурку в руки і нарешті показати хто господар дороги. :)
Але крайні прояви агресії є не надто корисними для велосипедиста. Він долає в різних погодних умовах десятки, сотні кілометрів. Це від нього вимагає концентрації уваги і зусиль, постійного харчування, регулярного відпочинку, частого вживання рідини. Організм працює в інтенсивному режимі, а в такому випадку відмирання нервових клітин (при агресії) є небажаним.
Як варіант пропоную класти у аптечку антиозвірін та інші седативні та анксиолітичні засоби. :)
Zombie [Coffe]:
Антиозвірин та інші седативні анксиолітичні засоби треба брати в аерозольній формі. В мене виникають сумніви, що водії фур, автомобілів, маршруток, тракторів будуть добровільно ті засоби сосати.
Або можна ще у формі для внутрішньовенного введення, і декілька одноразових шприців.
Erazel I-st:
--- Цитата: Zombie [Coffe] від 04.06.2007, 09:50:05 ---В мене виникають сумніви, що водії фур, автомобілів, маршруток, тракторів будуть добровільно ті засоби сосати.
--- End quote ---
НУ тоді будуть сосати щось інше >:D
Навігація
Go to full version