ТехМайданчик > Наші залізні коні :)

Мій перший "дорослий" ровер (Bergamont)

<< < (4/43) > >>

Філько:
а ральфи як? гудіти не будуть? дуже вже кубіки вроссипуху в нього - явно для лісових якихось гонок він.

org100h:

--- Цитата: Філько від 27.08.2013, 16:55:20 ---а ральфи як? гудіти не будуть? дуже вже кубіки вроссипуху в нього - явно для лісових якихось гонок він.

--- End quote ---
Керованість кращу дають, липнуть гарно(і стираються хе-хе :)). На зад краще семи бо мають гарну доріжку для асфальту і накат.

Філько:
но на сліках все одно файно :) на Тарнавського менше 45-ти на своїх дешевих рубенах, ще ні разу не їздив :) Пра - разок чуть не влетів був - екстренне гальмування на них "нікчьорту".
На Кендах - таких як на  переді у автора, ніколи більше 40-ка розігнати свій зореліт не получалося.(Мається на увазі - з гірки. Нарівно щоб так їхати - то таким незлим биком тре бути - з силою в ногах )))

Історичний максимум по швидкості на дорожніх півсліках, мого багатостраждального Команчі-Ніагари - 51 км/год - то було на обїздній з боку львівської траси - в бік перехрестя на чистилів. Там доріжка так нічого + невеличкий ухил + спереду невеличка  вантажівка з будою, в якості пілоттон-лідера. Правда - тримався його поки дорога рівна була, або вниз йшла, коли під горку поїхали, я зразу відстав. Все таки в грузовика - куча коньських сил, а в мя - тілько одна, і то - далеко не конська 8-)

Коли підійде черга в черговий раз міняти гуму - тре буде попорбувати оті ральфи - шо за звір.

Andrizzio:
на сайті швальбе чітко написано які шини для чого.

vit:

--- Цитата: Філько від 27.08.2013, 17:09:57 ---
Історичний максимум по швидкості на дорожніх півсліках, мого багатостраждального Команчі-Ніагари - 51 км/год - то було на обїздній з боку львівської траси - в бік перехрестя на чистилів. Там доріжка так нічого + невеличкий ухил + спереду невеличка  вантажівка з будою, в якості пілоттон-лідера. Правда - тримався його поки дорога рівна була, або вниз йшла, коли під горку поїхали, я зразу відстав. Все таки в грузовика - куча коньських сил, а в мя - тілько одна, і то - далеко не конська 8-)

--- End quote ---

На смарт семах 2.25 я "їхав" 75, з гори перед старим Збаражем, на них же проїхав марафон до Бережан, всі кк гонки...   Покри просто суперові в плані уніварсальності.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version