ТехМайданчик > Наші залізні коні :)

Мій перший "дорослий" ровер (Bergamont)

<< < (3/43) > >>

paravozz:
Помив вчора цепку. Мив в ацетоні з використанням зубної щітки. В воді не купав. Після того мастив маслом для швейних машинок "маде ін СССР". Казали, що та банка на вагу золота. Всьо змастив, всьо чотко паше і вже не дзвенить. Але тре задній переклюк відрегулювати, а я не вмію ((
Порадьте, що ще в тому ровері перебрати треба.

Філько:
злу гуму на асфальтових поворотах більше несе, ніж сліки. На "пересічьонці" - навпаки.

org100h:

--- Цитата: Філько від 27.08.2013, 16:10:11 ---злу гуму на асфальтових поворотах більше несе, ніж сліки. На "пересічьонці" - навпаки.

--- End quote ---
Ну як сказати, харікейни носить дай Боже так, особливо коли мокрий асфальт.
Ше й з хаєс найн замість гальм :)

Філько:
якщо застопорити кулко - то понесе на будь-чому і з любою гумою :)

якщо входити в поворот на асфальті на вел. швидкості , та ще на грунтозацепах - то вочевидь площа контакту буде рівна площі ребер бокових грунтозацепів. Власне в хюрікенсах, здається так і є: по центру якийсь мракобіський муар непонятний, а по краях - грунтозацепи. Чи то я не про ті покришки думаю? впринципі хз - я не надто багато покрих пробував. Но по дорозі мені особисто приємніше на сліках котитися, а на природі - на тракторах ))

глянув на реклямку - нє, я точняк шось наплутав :)

org100h:

--- Цитувати ---якщо входити в поворот на асфальті на вел. швидкості , та ще на грунтозацепах - то вочевидь площа контакту буде рівна площі ребер бокових грунтозацепів. Власне в хюрікенсах, здається так і є: по центру якийсь мракобіський муар непонятний, а по краях - грунтозацепи. Чи то я не про ті покришки думаю? впринципі хз - я не надто багато покрих пробував. Но по дорозі мені особисто приємніше на сліках котитися, а на природі - на тракторах ))
--- End quote ---
ІМХО В ідеалі смарт сем на зад і рейсінг ральфи на перед.  8)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version