ТехМайданчик > Допомога у виборі велосипеда

Вибір низько-бюджетного 2-амортизаторного ровера 19-20” для початківця

<< < (14/17) > >>

orka13:

--- Цитата: teodor4ik від 11.05.2012, 11:02:59 ---...РОЗМІР РАМИ 59см... а це вже цікаво... 23" то на довгі ноги.. 590+60(сідло)+170(шатун)= 820мм, це мінімум довжини ноги від паху до пятки, який до неї канає.

--- End quote ---
Щойно взяв рулетку і реально заміряв. При зрості 1,85м в стоячому стані ті 820 мм – то якраз від моєї пятки до правого яйця (воно щось нині нижче опустилося, то певне від вчорашнього жигулівського пива). А якщо прижати до дупи – то всі 850 втискаються.
Але не знаю чи що проканає той агрегат. Мене в ньому насторожує:
1)   непонятна марка
2)   дуже великі колеса
3)   відсутність двійних дисків на колесах, чи як там воно називається по правильному. Хоча там щось чорніється тоненьке на фотках, я так і не зрозумів чи то воно.
4)   Власник по телефону реально казав що в тій моделі вроді треба дивитися до передніх аортизаторів. Втулки чи що там скоро прийде час міняти, але ще їздить добре поки. То тре буде ще раз перезвонити і уточнити.
Правда Ви кажете, що фарш нормальний, можна буде спихнути як не впре. Ще три дні поговоримо про ного, а під кінець торгів по ціні буде видно чи братиму, чи почекаю на наступну партію. Це вроді самий оптимальний варіант. Правда я б хотів встигнути ще на дійство «ПЕРША СОТНЯ» 27 травня :).

A.F.C.:

--- Цитата: orka13 від 11.05.2012, 11:24:38 --- (воно щось нині нижче опустилося, то певне від вчорашнього жигулівського пива).

--- End quote ---
  Офф топ конечно, але в кождого нормального хлопа так має бути) Одне ... нижче, а друге вище) Можеш провести щоденні заміри)

orka13:
Щойно телефонували з РоверБайку, сказали що якраз приїхав 1 шт Winner PANTHER DISK  20", що був в старпості. Тепер от не знаю що робити. Той БУ Longus чи новий Winner...

teodor4ik:
шлангус 100500%

Erazel I-st:
Лонгус. Віннер больно "дитячиий"  за виглядом(якийсь короткий і диспропорційний). А на лонгусі навіть в довгі поїзкди можна пиляти, тобто 28 колеса роблять свою справу.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version