ТехМайданчик > Допомога у виборі велосипеда
Вибір низько-бюджетного 2-амортизаторного ровера 19-20” для початківця
ironboy:
ужас.....не знаю навіщо вам припекло брати той ашан......але скажем так я вас розумію бо коли брав свій перший ашанський підвіс теж думав мяко буде їздити і хотів іменно підвіса хоть і розумніший друг відраджував.... якщо ви сподіваєтеся що аморт той і вилка буде працювати то потім гірко розчаруєтеся...
правда ше залежить від пружини(в менее був знайомий який теж важив під 100кг і під ним та "підвіска" просідала на пів см :D :D...сама гірша біда таких велосипедів неможливість апгрейду(тобто все -таке гівно шо дешевше то гівно викинути і купити шось нормальне ніж абгрейдити :))......тож якщо ви ще не зробили покупку то одумайтеся!!!!!! бо я вже не раз пошкодував: позавчора зламалась передня перекидка, замотався і злетів ланцюг і я обдер шкіру на руках коліні і бедрі....а могло бути ше гірше(причому їхав по рівній дорозі).....і е якшо я взяв свій вел за 1000 з копійками(по правді я хотів прайд але він коштував під 1800 тоді), то давати 2200 за цю пародію на велосипед......ліпше дійсно взяти якийсь бу хардтейл і амортизований підсиділ(або сідло від України з пружинками)-повірте то й же ефект!!!!! :D :D
ironboy:
і той лонгус хоть і трошки кращий ніби від віннера але але все одно :laugh:.....просто чогось коли люди вибирають велосипед і нічого в тому не шарять то 95% хочуть саме двохпідвіс і 100% нікого не слухають аж поки потім самі не переконаються(по собі знаю)........
orka13:
ФІНАЛ історії:
Вівторок виграв аукціон. І нарешті привезли сьогодні той LONGUS під хату, оплатив на місці, ще заокруглили до 1600. Правда там треба відрегулювати все для комфортної їзди. Ото завтра буду на вело дні і проконсультуєте.
Колеса були слабо накачані і задній скат прожований, з часом тре буде міняти. Передній правда новіший («контінентал»), він компенсує знос заднього.
Так от пішов в себе на Алясці на базарчик до чувака, що ашанами торгує, аби підкачав. Він ніпелі розкрутив, спустив, надів стандартний переходнік… а воно, як виявилося, з ним не качає. Сказав дядько що в мене непоянта чудо машина, він з такими ще не стикався, і що краще викинути ті закордонні камери і купити в нього звичайні з стандартними ніпелями по 23 грн :). Так що додому поніс я на плечах ровер (от тепер нарешті зрозумів, нащо здалася легка алюмінієва рама). Браво серед сусідів вело-любителів один знайшовся з серйозним агрегатом і насосом під такі колеса. Зараз прийде з роботи і зробимо обкатку.
І того, тепер лишилося докупити:
1. Шолом
2. Носос і ремкомплект
3. Велокомп, аби засікати скільки щодні проїжджатиму
4. Якесь шмаття для катання, а то джинсів шкода.
Перший пункт поїду завтра і в ровербайку куплю (там ж вроді норм ціна\вибір, чи є десь краще?), решта не горить. Якщо ноги не болітимуть і за пару днів відновлю форму, то може і на 100км поїду. В мене бабця в Малому Ходачкові (початок маршруту), так що, якщо здохну на старті, то там і зверну на пироги зі сметаною :).
Kritik:
це ніпель преста
в спорт + є перехідник, під такий ніпел для простого автомобільного насосу....
не слухай базарників, такий ніпел ькращий і надійніший ніж автомобільний, і тримає на багато більший тиск
також практично всі вело насоси можут ькачати і шредер(автомобільний ніпель), і престу (велосипедний) такий як в тебе....
в мене до речі також такий ніпель на камерах
http://shpryha.te.ua/index.php/topic,6782.0.html
teodor4ik:
--- Цитата: Kritik від 18.05.2012, 19:09:01 ---практично всі вело насоси можут ькачати і шредер(автомобільний ніпель), і престу (велосипедний) такий як в тебе....
--- End quote ---
тама одна фенечка перекручується на інший бік і усьо.
--- Цитата: orka13 від 18.05.2012, 18:14:48 ---Правда там треба відрегулювати все для комфортної їзди. Ото завтра буду на вело дні і проконсультуєте.
--- End quote ---
а тепер читай УВАЖНО анонс велодня... тутка буде живйом майстер який тобі то все настроїть НАХАЛЯВУ, якшо встигнеш в чергу прилаштуватись.
не можу дочекатись побачити того лаха живйом.. бо шесьти кіко живу, такего не видів...
Навігація
Go to full version