ТехМайданчик > Допомога у виборі велосипеда

Вибір низько-бюджетного 2-амортизаторного ровера 19-20” для початківця

<< < (13/17) > >>

Kostantin:
подивись що буде на аукціоні в того чувака, а як нічо гідного не буде то моюеш цей спокійно брати)

orka13:
Ну цей більше шосейний для асфальту, то так, якщо вже нічо не буде підходяще, то приглянуся. А з аукціону я дзвонив щойно, казали до ночі оформлять прайс  з того що приїхало. Блін, вже на голках сиджу, влом чекати.

orka13:
Ну нарешті я дочекався, коли на аукціоні той чувак виставить нормальні описи. Тепер ще троха інформації нього: товар привозить майже кожного тижня. Частину роверів розбирають зразу на місцеві магазинчики, останки він якраз на Аукро і продає. Ось що лишилося цього разу:
http://aukro.ua/listing/user.php/run?change_view=1&order=pd&us_id=16593305
З нормальних більш-менш мені но 1 моделька сподобалась, роз’ясніть що то таке і чи вартує уваги:
Longus алюміній

Але мені на вигляд то більше шосейник якийсь а не по горбам місити… Якщо скажете, що це не фест варіант, то чекатиму наступної партії ще тиждень. Дуже шкодую що профукав через неуважність той Трек з минулого завозу…

A.F.C.:
Якщо пріоритетом вважати ваше непохитне бажання купити собі "гойдалку", тобто  шось типу двопідвіса), то цей ваірант дещо кращий ніж ті ровери які ви запропонували на початку теми. П.С.  нафіга там то 28" колесо...?

teodor4ik:
якись жууутко дивний агреат... я так і не поняв як до нього відноситись... по суті то шото аля джип з заниженою посадкою і гоночними сліками... думаю шо взяти його таки варто... але сразу готуватись до заміни аморта 250-300 грн.(можна і 700, але то я вже так, до слова)...

але якраз до тих вимог шо ти писав вроде якраз підходить... на такій гумі непоганий накат, спружина під жопою, не самі говені компоненти які потім можна на норм. раму переселити і принаймні можна продати за вменяємі гроші.

РОЗМІР РАМИ 59см... а це вже цікаво... 23" то на довгі ноги.. 590+60(сідло)+170(шатун)= 820мм, це мінімум довжини ноги від паху до пятки, який до неї канає.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version