ТехМайданчик > Допомога у виборі велосипеда

Вибір низько-бюджетного 2-амортизаторного ровера 19-20” для початківця

<< < (10/17) > >>

teodor4ik:

--- Цитата: Kostantin від 04.05.2012, 23:12:20 ---Велосипед привіз колись з англії якись тернополянин і велосипед стоїть в підвалі без діла.

--- End quote ---
часом не тойво?

якшо мова про нього, то його реально варто забрати, вкласти ше грошів до тих 2к шо є на норм. аморт і колеса + переборка (з тим поможу) і буде просто шикарний вихід з ситуації.

Erazel I-st:
Погуглив про той Варп. Як і підозрював то фірмовий велосипед СТАРИХ РОКІВ. Тобто зарашні ашани то передерті нормальні початку-середини 90-х років.  Тобто той Варп не ашан, але вік його певно років 15, якщо гугли не брешуть по епоху такого типу рам. Тому якшо все ж ТВЕРДО НАЦІЛИВСЯ на щось мягке то може й варто звернути на нього увагу. але я б зразу пошукав де можна замінити підшипники в підвісці.

Kostantin:
ага)я про нього. Якби був продаж тільки рами то забравби їїї собі)
Рекомендую звертнути на нього увагу.

orka13:
Що ж, подзвоню до того англійця, попитаю за розміри рами, може підійде мід мене. Чи так хтось по пам’яті скаже чи там є хоч 50 см?
І ще хочу пару роз’яснень:

--- Цитувати ---Ну але все одно вибираючи такий підвіс жертвуєш жорсткістю конструкції.
--- End quote ---
Це означає, що серед мінусів я мати не жорстку конструкцію (втрата маневреності на поворотах і ККД через прогинання), але плюсом буде плавність проходження горбиків?
І ще через імовірну старість того №1 Giant з аукціону я ризикую мати дефіцит з заміною деталей зношених? Бо все таки до нього схилявся, на вигляд вроді не пенсіонер, але якщо будуть потім проблеми в обслуговуванні через великий вік то не знаю чи варто його брати.

Антон Одобецький:
Горбики проходяться нормально, навіть на рігіді. Щоб в дупу не товкло потрібно привставати на нерівних ділянках.
Щодо запчастин, то варто зазначити, що він має дюймовий стандарт, тому у майбутньому можуть виникнути проблеми із заміною вилки. Якщо це не планується, то проблем особливих не буде.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version