ТехМайданчик > Допомога у виборі велосипеда

Вибір низько-бюджетного 2-амортизаторного ровера 19-20” для початківця

<< < (11/17) > >>

Frenky:

--- Цитата: orka13 від 05.05.2012, 18:29:05 ---Що ж, подзвоню до того англійця, попитаю за розміри рами, може підійде мід мене. Чи так хтось по пам’яті скаже чи там є хоч 50 см?
І ще хочу пару роз’яснень:Це означає, що серед мінусів я мати не жорстку конструкцію (втрата маневреності на поворотах і ККД через прогинання), але плюсом буде плавність проходження горбиків?

--- End quote ---
Та ні, це я просто до того, що в нього тільки один шарнір знизу, а звехру ровер тримається купи тільки на амортизаторі. Тобто нема жорсткості на скручування. В сучасних підвісках роблять додаткові лінки, як тут

orka13:
2Kostantin або 2teodor4ik
Дайте будь-ласка номер до того власника Англійця. А то я писав в ПП, і глухо.

максоле:

--- Цитата: teodor4ik від 05.05.2012, 14:31:47 --- якшо мова про нього, то його реально варто забрати, вкласти ше грошів до тих 2к шо є на норм. аморт і колеса + переборка (з тим поможу) і буде просто шикарний вихід з ситуації.

--- End quote ---
із цим ровером все перелічене вже зроблено .Він  тішить безмежно свого нового власника, а відтак не продається) 

Kostantin:
ну не знав( і як в роботі?

teodor4ik:

--- Цитата: максоле від 06.05.2012, 00:26:43 ---Тішить безмежно свого нового власника...

--- End quote ---
а як КТМ, тішить свого власника?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version