ТехМайданчик > Допомога у виборі велосипеда

Вибір низько-бюджетного 2-амортизаторного ровера 19-20” для початківця

<< < (9/17) > >>

Erazel I-st:
Хрін його зна за той Джіант перший. Аморт вже не зовсім китайський, бо є крутілка відскоку, а отже може він і масляний  :), перекидки якіст зовсім бюджетні. В общім він явно кращий за ті ашани що на базарі, але от чи дотянеться він до б.у. нормального хардтейла важко сказати.

Frenky:

--- Цитата: Erazel I-st від 05.05.2012, 13:11:40 ---Хрін його зна за той Джіант перший. Аморт вже не зовсім китайський, бо є крутілка відскоку, а отже може він і масляний  :),

--- End quote ---
Він явно дуже старий. Конструкція підвіски. Там система шатунів ніби в задньому трикутнику. Точка амортизації припадає на сідло, а не на педалі. Тобто керованості велосипеду явно не прибавиться, ефект буде помітний тільки якщо всю вагу на сідло перенести, але це не дуже приємно, навіть з підвіскою краще привстати, коли з'їзджаєш з бордюру.

A.F.C.:

--- Цитувати ---Там система шатунів ніби в задньому трикутнику. Точка амортизації припадає на сідло, а не на педалі.
--- End quote ---
гляньте решту фото, я теж спочатку таке подумав, але шатуни такой в передньому трикутнику.

orka13:

--- Цитата: A.F.C. від 05.05.2012, 13:45:45 --- гляньте решту фото, я теж спочатку таке подумав, але шатуни такой в передньому трикутнику.

--- End quote ---
Значить все ОК, не так страшно? а то я не сильно вкурсі про що ви говорите, тільтки поверхнево в суть вїжджаю, то робіть в кінці висновок: це "фігово / добре" :).
А поки тут я лажу в пошуках БУ нормально, то вон якого ашанчика заганяють:
http://forum.te.ua/vbclassified.php?do=ad&id=28254
400 грн, ще шось і вторгувати певне можна. Може взяти, потовкти на ньому три місяці, а тоді як попа почує що то таке не фест мягке, то задуматися про серйознішу покупку ):.

Frenky:
Справді в передньому трикутнику,

Ну але все одно вибираючи такий підвіс жертвуєш жорсткістю конструкції.
А по останній ссилці якраз те про що я казав. Бачиш де вісь передніх зірочок?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version