ТехМайданчик > Допомога у виборі велосипеда

Вибір низько-бюджетного 2-амортизаторного ровера 19-20” для початківця

<< < (3/17) > >>

orka13:
Цей варіант я вже теж обдумував. Ну, тре йти в магазин і дивитися. Щойно дзвонив в РБ на той номер, що в контактах на сайті. Якийсь чувак з просоння спитав чи не послати мене на х** і сказав щоб більше не дзвонили на цей номер. Якщо контакти змінилися, чому вони на сайті їх не оновлять.
Немаєте актуально номеру туди? Бо зараз поснідаю і чухаю купляти щось.   

A.F.C.:

--- Цитата: Erazel I-st від 04.05.2012, 09:04:23 ---Якщо хочеш мягкості то краще купи амортизований підсиділ. Він коштує 150 грн десь за кращі моделі.

--- End quote ---
О! це нормальний варіант.

orka13:
Облом. Щойно їздив в РБ. Там їх вже немає в наявності. І хз чи будуть до кінця сезону. В них телефону зараз нема, той що на сайті недійсний. Взяли мій номер, сказали що передзвонять до понеділка, якщо буде надія що появляться. Почекаю пару днів, як не помаячать, то шукатиму в неті. Хочу того «Winner PANTHER DISK  20"». ДЕ можна замовити нормально недорого? В РБ ціна була 2050 по старій завозці. В неті зараз 2200-2400 + ще доставка.
Прийдеться чекати. На крайняк підберете мені хартдейл і амортизовану крісло-качалку :). 

teodor4ik:
ПОЧИТАЙ ОТОВО... http://shpryha.te.ua/index.php/topic,2515.0.html
тут є відповіді на всі твої запитання...

анорт підсиділ 27,2 я тобі подарю, шоп тіко ти не купляв гімна... а за 2000 можна взяти якогось б/у гібрида і повір шо від Б/У жаянта клопотів буде МЕНШЕ ніж від нового ашана... підвіска в обох уродцах шо ти запостив НЕ працює... зовсім!!! вона виключно мішає тим шо важить тонну...

ти ж кнопальщик? ти не купляєш для роботи нову приставку "денді" бо на новий ноут грошей не хватає, а бу тебе не пре?

тим більше шо сам стверджуєш шо це тимчасово... через рік бу буде вартувати стільки ж.. а ті ішаки 500-700 грн після повного ТО за 300-400 грн.

orka13:

--- Цитата: teodor4ik від 04.05.2012, 11:30:49 ---ПОЧИТАЙ ОТОВО... http://shpryha.te.ua/index.php/topic,2515.0.html

--- End quote ---
Лінк на оригінал в мене в першому пості, вкурсі про все, але ж впертість новачка не переперти :). Якщо за пару днів не зявиться той ашан, то швидше за все скористаюся порадою.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version