ТехМайданчик > Допомога у виборі велосипеда

Вибір низько-бюджетного 2-амортизаторного ровера 19-20” для початківця

<< < (2/17) > >>

Kostantin:
Ну якщо з цих двох то Comanche  як на мене трохи кращий.Вилка може трохи буде працювати, а навіска приблизно однакова.

A.F.C.:

--- Цитата: orka13 від 03.05.2012, 22:35:41 ---Просто скажіть що з тик двох моделей на скрінах краще гімно, а що взагалі нікудишнє гімно.

--- End quote ---
шо то шо то, одне Ґ, шо по кольору шо по запаху.)

--- Цитата: orka13 від 03.05.2012, 22:27:43 ---І так дупа від компа болить (я працюю по 12 годин в день часом), а тут ще по ямах товкти.
--- End quote ---
навіть після зимового "не катання" дупа мусить "притертись" до нового сезону катання і у затятих роверистів. А так як ви давненько не їздили, а їздити збираєтесь по нерівностях то вашу дупу чекає сюрприз і навіть нормальний двопідвіс не дуже допоможе)

--- Цитата: orka13 від 03.05.2012, 22:27:43 --- Нехай відслужить 1 рік без дорогих ремонтів. А там вже будуть гроші на нормальний апарат.
--- End quote ---
Якщо такому роверу давати регулярний "марш бросок" по бездоріжжю та й ще з вагою 100 ке ге то без ремонтів не обійтись, вони не будуть дорогими, але регулярними так що від їзди ви мало задоволення отримаєте. Частенько тра буде щось дотягувати налаштовувати і т.д.  Першими в таких ровераз здихають шарніри і ви почнете рально відчувати як ви передньою частиною ровера зробили маневр а задній частині пох.) Потім виходить з ладу налаштування переключання передач(до речі я ще ні разу не бачив, щоб в таких ашанах передачі добре переключались навіть коли ровер новий) А так як ви працюєте по 12 год то 100500% вам не схочеться робити йому регулярне Т/О І ви будете плюватись і задавати собі питання: "Чо я не купив норм ровер"?   Тай потім куплений вами "підвіс" продати буде важко.

A.F.C.:
але вже якщо ви зупинились на цих двох моделях то судячи з опису я б вибрав той дешевший, бо: передачі переключаються моноблоками(дешеві шимановські моноблоки нормально працюють), а не крутілками; ну перекидки ніби кращі.  тормоза дискові на передньому і задньому колесі(хоча не факт шо вони норм працюють)

orka13:

--- Цитата: A.F.C. від 03.05.2012, 23:10:18 ---але вже якщо ви зупинились на цих двох моделях то судячи з опису я б вибрав той дешевший, бо: передачі переключаються моноблоками(дешеві шимановські моноблоки нормально працюють), а не крутілками; ну перекидки ніби кращі.  тормоза дискові на передньому і задньому колесі(хоча не факт шо вони норм працюють)

--- End quote ---
Блін, я зробив помилку, там мало бути не «Tornado comp DS - 2450.00 грн» (задорогий поки для мене), а «Tornado DS - 1980.00 грн»  . Хоча рекомендація брати дешевший (Winner PANTHER DISK) буде актуальною. Я пропустив що в Comanche Tornado тільки передні гальма дискові (в обох моделей). Особливих плюсів в їх сторону я не бачу. Думав раніше що може фірма популярніша, ну все-таки частково вітчизняний виробник,  більш популярний… Але це мабуть не аргумент. Завтра поїду мацати вживу.
Висновок: поки схиляюся до Winner PANTHER DISK  20" на 80%.

Erazel I-st:
Та всеодно підвіска там непаше. ДО ЖОПИ та "підвіска". Якщо хочеш мягкості то краще купи амортизований підсиділ. Він коштує 150 грн десь за кращі моделі.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version