ТехМайданчик > Допомога у виборі велосипеда
Вибір низько-бюджетного 2-амортизаторного ровера 19-20” для початківця
Andrizzio:
--- Цитата: orka13 від 04.05.2012, 11:43:06 ---Лінк на оригінал в мене в першому пості, вкурсі про все, але ж впертість новачка не переперти :). Якщо за пару днів не зявиться той ашан, то швидше за все скористаюся порадою.
--- End quote ---
йди на базар, там того гімна навалом :D
teodor4ik:
--- Цитата: orka13 від 04.05.2012, 11:43:06 --- але ж впертість новачка не переперти :).
--- End quote ---
тоді це, вибач, не впертість, а дурість
да я і не збираюсь перепирати, просто люди які купляють гімно мають властивість розчаруватись в велосипедах взагалі і в поїздках на них в часності...
якшо не горить так шо край, то приходь 20-го на велодень, там можна подивитись, помацати, попробувати веліки різних цінових категорій, типів і призначень. Я там буду, переловлю всіх і все покажу.
Антон Одобецький:
Така тема як ця породжує наступні:
1) Чому не перемикаються передачі.
2) Чому при їзді скрипить/тре.
3) Чому відвалюються деталі.
4) Чому через раз працюють гальма
і, не дай Боже: "Допоможіть на лікування"....
Так що успіхів. Хочете лютого ашанбайка, будь-ласка, але подумайте про власну безпеку і спокій рідних.
Frenky:
Дивись. Мякості від ашанопідвіски буде стільки ж як від підспущених шин. А шарніри під час їзди скрипіти будуть не по дєцки. Амортизації спереду достатньо. керованість, комфорт, ну і зчеплення з дорогою для переднього колеса критичніша. Бери краще Прайд хс-300 за 3 штуки. Теж український виробник. В РБ є такий, но певно менший чим тобі треба. Його вистачить на кілька років. І продати зможеш.
A.F.C.:
А чому відкидаєте Б/У варіант? На мою думку б/у велосипед на коплектуючих шось типу класу "алівіо" буде значно краще і довше служити ніж новий ашан. В мене в гаражі зараз лежить два двопідвіси ашани(принесли поремонтувати) Там вбиті шарніри, погано працюють переклюки і манєтки, поржавіли троси, вилки вопше мертві. Також частенько зустрічається такий трабл як ровальцовані конуси підшипників і погнуті вісі (таке враження шо їх забули закалити) Це при тому що ровери куплені для дітей 6-8 клас, а ви важите 100 кеге!!! Якщо маєте 2 тис то ще 1 тис. знайдіть і купіть нормальний новий ровер на вібрейках, або б/у на дискових тормозах.
Навігація
Go to full version