Загальний > Забави роверові
Велоасоціація кличе активістів 25 березня
Антон Одобецький:
На яке чило таке можна запланувати? Якщо буде достатня кількість учасників і бажаючих допомогти - організувати зможемо. Для того асоціацію і зробили.
A.F.C.:
Я в Тріатлоні не шарю, але скажіть чому плавання має бути першим??? То ж потім в мокрих трусЄлях енну кількість км на ровері крутити! На другий день відчуття будуть не з приємних. По собі знаю. Колись час від часу ми їздили роверами за 25 км на лісове озеро купатись і одного разу я не взяв запасних шмоток. Поплавав... їхати до дому... :fuck: , засада, мусів їхати в мокрому! На другий день кляв всьо на світі)))
Sancho11:
На рахунок числа, то треба проводити тоді коли вода прогріється (хвилин - 15 - 20 потрібно гребти)) З такою погодою не знаю коли прийде цей час (червень). На рахунок плавання, то воно мусить бути першим, так у всьму світі проводять (Думаю це повязано зі складністю виду, на який витрачається багато зусиль, а якщо його поставити в кінці, то на фоні загальної втоми - буде дуже небезпечно).
Мотивація: Ironman Triathlon Motivation
Реальність: Триатлон, этап кубка России Н.Н..avi
Антон Одобецький:
У мене буде прохання до модерів створити окрему тему про тріатлон.
Для початку все ж треба визначитися із учасниками. Якщо бажаючих буде менше 10 - навряд чи варто таке організовувати.
Sancho11:
Тоды ы справды краще буде створити нову тему і хай народ реєструється (чоловік 5 вже є); А як на рахунок фінансів, хто буде спонсором, і ще з веломаршрутом складнувато буде, хотілося б кілометрів 50 щоб проїхати, але на дорогах разом з автомобілями небезпечно буде((( В когось може є якісь ідеї?
Навігація
Go to full version