Загальний > Забави роверові
Велоасоціація кличе активістів 25 березня
Kozak Nataliia:
meni dyje wkoda wo ne bylo zmohu prujtu 25 berazna na zboru....
ale yakwo taki zaxodu provodutumytsa to zalybku b piwla
Dore4i cikavo yak projwlu zboru?
napuwit meni byd-laso4ka
Антон Одобецький:
На зборах намітили програму на сезон, вибрали керівництво та обговорили деякі індивідуальні плани.
Якщо хтось хоче долучитися до асоціації, то щиро запрошуємо. У нас є багато планів, тому активні велосипедисти нам потрібні.
Sancho11:
В мене давно назрівала ідея тріатлону в Тернополі (правда з організацією я сам не справлюся, потрібно відділ сімї молоді та спорту підключати, або ще когось). Спочатку кілометровий заплив через озеро, або до якоїсь відмітки і назад :police:, там вже чекають велосипеди, потім кілометрів 40 верхи, приїжджаємо на те саме місце де і був старт і далі 10 км круг озера бігом. Старт і фініш завжди співпадають - легше з їх організацією. Основна проблема тут патруль на воді, хто візьме на себе таку місію я поки що не знаю *dontknow*. В кого є якісь доповнення, поради, пропозиції, пишіть. :)
Horsbor:
ідея супер!
взяв би з радістю участь і навіть допоміг би при організації)
тільки я сподіваюсь по воді плисти на човні чи катамарані, а не самому у воді)
Sancho11:
Якщо на катамарані чи байдарці, тоді не буде масового старту бо стільки транспорту не назбираємо і прокат буде дорого коштувати. Пливти самим, звичайно під супроводом рятувального човна, а про відстань можна домовитись з учасниками.
Навігація
Go to full version