Загальний > Забави роверові

Велоасоціація кличе активістів 25 березня

(1/5) > >>

Yanek:
Наступного тижня, за попередніми даними 25 березня десь біля обіду, будемо пробувати зібрати активістів-велосипедистів, які б мали бажання і натхнення щось цікаве робити наступного року. Дійство називатиметься збори Асоціації велосипедистів. Попередні збори, нагадаю пройшли рік тому, і на них було обрано головою Стєчкіна, замом мене, і секретарем - Ліду (Аеліта). За рік було зроблено то що зроблено..асоціація вже вроді пройшла реєстрацію в міській раді так що до 100% офіційності-якщо комусь то розходиться дуже близько.
На цих зборах плануємо вишукати нових активістів з новими ідеями, і за рахунок спільного обговорення накидати план на сезон.
Тож вже зараз прошу відписувати в тему ініціативи на цей рік.

Вітаються дописи з описом ініціативи, датою проведення і запитом в чому потрібно помога.

Зразу попрошу не флудити і не писати тем на кшталт..О..ЯКБИ ТО НА МІСЯЦЬ ПОЇХАТИ ВЄЛІКОМ АЛЕ ЯКБИ ТО ХТОСЬ А НЕ Я ОРГАНІЗУВАВ.
Той хто пропонує ідею - вже бере на себе максимум відповідальності за її організацію. 
Вже на самих зборах можна буде окремо кожну ініціативу проговорити.
Також вітаються охочі долучитися до самого керівництва організації - відповідно до найактивнішої роботи, і відповідно практики мінімальної організаційної діяльності. Насправді ми дуже на таких розраховуєм.

Антон Одобецький:
Пропоную провести веломарафон на 100 км. разом із супермарафоном (біговим) у травні. Також можна організувати марафон по іншому маршруту.
Буб би радий взяти на себе частину організаційних моментів (але не всі).

Erazel I-st:
Ні, веломарафон разом з біговим не вийде, бо швидкості різні. Тобто прийдеться спочатку зустрічати велосипедистів, а за пів дня й пішоходів. Тобто робити дві зустрічі що напевно дещо незручно. Ну і по друге 100 км це максимум 5-6 годин велосипедом, на марафон не тяне, максимум хороша довга поїздка.

Антон Одобецький:
Ну 100 км то не так вже й мало. У Львові проводять наприклад і на 100 і на 200. тим більше, що бажаючих на 200 буде мало. Особливо, якщо врахувати, що на байку чи гібриді то набагато важче, ніж на шосері.

worm:
Плани помінались... і так виходить що 25 буду в Тернополі.  *party*
Із задоволенням прийму участь.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version