ТехМайданчик > Ровери

ровер для грубого хлопа)

<< < (3/9) > >>

максоле:
4

Andrizzio:

--- Цитата: максоле від 08.10.2011, 16:58:49 ---вони ж посилаючись на відсутність оригінальних запчастин ставлять те що є

--- End quote ---

:D :D :D :D :D

майстри просто дуже класні, впарювали то шо в них валялося  :police:

teodor4ik:
мда... шось в мене ныяк не скдадеться однозначне рішення шо з ним робити... однозначно його можна зробити і непогано, але чи варто... може і варто(я люблю старі ровери)...

почнем з іншого боку... реально це можна зробити "аби їхав", нормально, круто і по феншую як він того вартує... за означену суму можна зробити нормально+пара вибадів з серії круто... можу помогти з тим всім якшо перемацати все шо там є...

а можна його просто продати і докласти тих грошей до нового чи класного бу.

максоле:
вибираючи між авто б/у та новим за одні і ті ж гроші, я завжди купляв нові. з ровером думаю буде аналогічно. краще напевне старий продати і купити собі новий  велосипед рівня Тrek 3700 Disc. Чим не варіант ? Мені б такий аби їхав нормально, а  круто і по феншую то ні- щоб мірятись є інші штуки)

teodor4ik:

--- Цитата: максоле від 09.10.2011, 16:54:37 ---вибираючи між авто б/у та новим за одні і ті ж гроші, я завжди купляв нові. з ровером думаю буде аналогічно. краще напевне старий продати і купити собі новий  велосипед рівня Тrek 3700 Disc. Чим не варіант ? Мені б такий аби їхав нормально, а  круто і по феншую то ні- щоб мірятись є інші штуки)

--- End quote ---
не хоти трек 3700... якшо хотіти трек то вже 4ххх, а не то жаянт чи автор...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version