ТехМайданчик > Ровери

ровер для грубого хлопа)

<< < (4/9) > >>

Стечкин:

--- Цитата: максоле від 09.10.2011, 16:54:37 ---вибираючи між авто б/у та новим за одні і ті ж гроші, я завжди купляв нові. з ровером думаю буде аналогічно. краще напевне старий продати і купити собі новий  велосипед рівня Тrek 3700 Disc. Чим не варіант ? Мені б такий аби їхав нормально, а  круто і по феншую то ні- щоб мірятись є інші штуки)

--- End quote ---

імхо - за скільки двопідвіс не продасиш - по-любе виграєш :)

максоле:
та я поки навіть не уявляю за скільки і як його продавати). та й це не головне. більше цікавить на що замінити)

teodor4ik:
якшо охота швидкості, то гібрид, якшо вездеходності то хардтейл.

по хорошому якшо економити варто взяти за 3к прайда і не махатись, якшо охота понтанути то трек 4300 чи жаянта за 4к. бажання мати дискарі не одобрюю в бюджетному варіанті. дискарі варто брати при бюджеті 5-6к, тоді є шанс взяти шось людське.

Erazel I-st:
Бери Pride XS300
 Річ свого часу була ультимативна. Вартував 1800 грн а взував любих треків(звісно якщо не брати велосипеди по 1К зелені) по зручності катання і накатистості. Обвіс там був ну дуже класний як на його ціну.
http://veliki.com.ua/goods_2011_Pride_XC_300_red.htm
Це правда ХС, то трішки дорожча серія.

Erazel I-st:

--- Цитата: Andrizzio від 08.10.2011, 18:35:17 --- :D :D :D :D :D

майстри просто дуже класні, впарювали то шо в них валялося  :police:

--- End quote ---
Майже завжди це є, нажаль, правдою. Тому найкраще сам пробуй його перебирати, або пни Теодорчика, він тобі скаже що з твоїм агрегатом можна робити.
 ІМХО я бачу такий варіант - купити задній аморт РСТ за 300 грн масляний, за 700-800 купити нормальні колеса, за 300-400 купити шатуни ALivio і каретку до них за 100, і за 300 купити ланцюг і задні зірки. Ну і задню перекидку змінити на Алівіо. Так за 2-3  тисячі ти збереш собі досить пристойний агрегат середнього рівня.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version