ТехМайданчик > Ровери
ровер для грубого хлопа)
максоле:
Привіт. Почитав ваші пости -прозрів. Бачу що ровер то набагато серйозніше ніж я думав). Зараз їжджу на гірському велосипеді, якій мені привезли з Англії. Декілька раз його ремонтував, кажуть майстри що він доволі класний. Але оскільки він вже достатньо підгуляв, стало питання купівлі нового. Бюджет: до 3000 грн. катаюсь здебільшого по наших парках, інколи виїжджаю на бардюр. Бачу в темі багато змістовних порад , хотілось би почути і стосовно того який вибрати ровер мені на вказані кошти. Пропозиції будь-ласка з урахуванням моєї 100 кілограмової ваги).
з.и. а може взагалі краще свого старенького продовжувати ремонтувати?
Marik1986:
--- Цитата: максоле від 07.10.2011, 20:07:31 ---Привіт. Почитав ваші пости -прозрів. Бачу що ровер то набагато серйозніше ніж я думав). Зараз їжджу на гірському велосипеді, якій мені привезли з Англії. Декілька раз його ремонтував, кажуть майстри що він доволі класний. Але оскільки він вже достатньо підгуляв, стало питання купівлі нового. Бюджет: до 3000 грн. катаюсь здебільшого по наших парках, інколи виїжджаю на бардюр. Бачу в темі багато змістовних порад , хотілось би почути і стосовно того який вибрати ровер мені на вказані кошти. Пропозиції будь-ласка з урахуванням моєї 100 кілограмової ваги).
з.и. а може взагалі краще свого старенького продовжувати ремонтувати?
--- End quote ---
Можеш краще ремонтувати свого старенького, тай кататись в задоволення. А то купувати нового тай за 3 куска немає сенсу, бо за ту ціну хорошого та дійсно достойного апарата некупиш хіба би ще доклав дотих трьох, так з 2 куска :)
Стечкин:
100 кг не є критичною вагою для велосипедиста, особливо якщо колеса 26" як в Вас
купувати новий нема сенсу, тому що в наших магазинах в звичайному випадку велосипеди на рівень гірші, ніж в Англії
до того ж де старий велосипед подінете?
чисто з моєй точки зору: головне в велосипеді - колеса - щоб були добре складені, добре натягнуті шприхи, використані якісні втулки, обода і шприхи
Earl:
Що саме не влаштовуэ в теперешньому аппараті? Якщо з рамою все ок, то 3000 - сума цілком достатня для хорошого апгрейду, але для купівлі нового хорошого велу трохи мало.
teodor4ik:
фото нинішнього апарата в студію.
з англії можна тоже рідкісне гімно привезти
Навігація
Go to full version