Загальний > Роверове місто Тернопіль

День велосипедиста

<< < (5/12) > >>

Стечкин:
повністю згоден з Янеком - ти, Тед, є ініциатором...
з свого боку поможу що подужаю, але на превеликий жаль я не маю знайомих в органах влади і до олігархів місцевого розливу не належу :(
так що реально можу запропонувати тільки дві своїх руки + фотки для виставки - якщо буде треба

на поточний час я намагаюся залучити народ до невеликих велоподорожей + в проекті з 1 по 9 травня поход по Карпатах

Oleg:
назвемо цей захід Тедодень )))

я пропоную того дня після офіційної частини поїхати десь за місто на шашличок

Стечкин:

--- Цитата: Oleg від 12.04.2011, 00:08:33 ---назвемо цей захід Тедодень )))

я пропоную того дня після офіційної частини поїхати десь за місто на шашличок

--- End quote ---

сідничний м'яз з Теда і сідничний м'яз з тебе :)

Erazel I-st:
Пофлудили і хватить. Тепер можна поговорити по суті. Гадаю все реально. на рахунок того щоб нам дали площу в користування то гадаю треба пнути Ромка, щоб він пнув Назара Зелінку, а той в свою чергу пнув Надала. А головне питання - що нам треба фізично для того щоб реалізувати задуми Теодора?
 Що-до фігурного катання то треба якісь стовпчики. Але в їх ролі може виступати любий великий предмет. Згадуйте що у кого є таке. Може якісь старі кеглі з боулінга чи на крайняк купа пластикових відерець  :)
 Щоб провести гонки по Біатлонці треба напевне дозвіл від тої бази біатлонської.  Гадаю найоптимальніше буде послати до них Віталіка Козловського, раз виграв наші змагання то тепер мусить відробляти  :D. Гадаю їм неубуде якщо дозволять деньок нам там поганяти. Бо одне діло кататися там по годинці невеличкою групою а інше займати ту трасу на весь день великою ордою без дозволу, що вже трохи нагло. Сподіваюсь вони підуть нам на зустріч і дадуть такий дозвіл.
 На рахунок швидкісної розборки то треба в когось пошукати старий ровер типу Старт Шоссе чи щось таке, бо зарашні на ексцентриках і дитина розбере.
 Що-до вибору першого ровера то гадаю тут треба ведучим Подонка або Теда, у обох язик підвішений  :D. Навіть можу притягнути свою РМ як наглядну ілюстрацію, але тоді ще треба якогось ККшного і гібрида притянути, щоб народу наглядно пояснювати яка різниця між  класами велосипедів і що це реально дає(ширина коліс, висота рами і т.д.) і які переваги і недоліки. Також можна буде огородити  невеличкий кусок щоб бажаючі можги на ділі спробувати реальні відмінності в поведінці велосипедів  :).

Антон Одобецький:
Хлопці, часу залишилось не так вже і багато, то пропоную зібратися разом і все обговорити.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version