Загальний > Роверове місто Тернопіль

День велосипедиста

<< < (6/12) > >>

teodor4ik:

--- Цитата: Антон Одобецький від 12.04.2011, 08:17:05 ---Хлопці, часу залишилось не так вже і багато, то пропоную зібратися разом і все обговорити.

--- End quote ---
завтра в пласті якито сходняк, може туда і припремось?

--- Цитата: Yanek від 11.04.2011, 22:55:39 ---Правда, Тед, скажу тобі так - ініціатива в нас в країні наказуєма:))
... прийдеться брати на себе весь тягар відповідальності главного організатора:)
Думаю і я і РОмко - всім чим можемо поможемо. Але то певне буде більше консультативні послуги, бо на 21-22 травня ми займатимемось 100кілометровим забігом - то буде не до того.
По організації рекомендую зібратися 2-3 людям, які готові то тягнути от і до, накидати план що б хотіли зробити, а потім шукати тих хто може помогти.

--- End quote ---

як я вже писав маю отпуск в травні, то його можу і присвятити... але опиту в організації того всього в мене "0"...
питання по фінансуванню відкрите... ті ж фотки подрукувати (маю 50% знижку), стенди поробити...
транспорт...
оренда площі...
плакати...
массмедіа...

нічого з того я поки рішити не можу...

Дописано : 12.04.2011, 09:58:07
--- Цитата: Erazel I-st від 12.04.2011, 07:56:20 ---Що-до фігурного катання то треба якісь стовпчики. Але в їх ролі може виступати любий великий предмет. Згадуйте що у кого є таке. Може якісь старі кеглі з боулінга чи на крайняк купа пластикових відерець  :)

--- End quote ---
краще якщо хтось має вихід на дорожниів, конуси позичити...

--- Цитувати ---На рахунок швидкісної розборки то треба в когось пошукати старий ровер типу Старт Шоссе чи щось таке, бо зарашні на ексцентриках і дитина розбере.
 Що-до вибору першого ровера то гадаю тут треба ведучим Подонка або Теда, у обох язик підвішений  . Навіть можу притягнути свою РМ як наглядну ілюстрацію, але тоді ще треба якогось ККшного і гібрида притянути, щоб народу наглядно пояснювати яка різниця між  класами велосипедів і що це реально дає(ширина коліс, висота рами і т.д.) і які переваги і недоліки. Також можна буде огородити  невеличкий кусок щоб бажаючі можги на ділі спробувати реальні відмінності в поведінці велосипедів  .
--- End quote ---
розумно... какашку і гібрида маю... замість обгороджувати можна кататись навколо Шевченка... не впевнений що зможу там торчати весь день, якшо буду в оргах... тому нада 2х добровольців...

доречі... непогано якби хто має змогу зголосились тут що саме вони можуть\хочуть робити і їх собсно назначити відповідальними за свої участки...

Vitalik21:
ну я думаю на рахунок біатлонки все реально,але треба трохи позадрачувати "начальство"  і уточнити коли то саме те дійство має бути,шоб небуло ніяких стиків з нашим треніровочним планом)
на коли ви то плануєте?

Andrizzio:
а вам не здається шо КК має проводитися на грунті в будь яку погоду?  :police: яка ше біатлонка  *No*

Erazel I-st:
ОТо дурна дитина. Тобі ж кажуть що то не КК-змагання. А презентація хорошого місця де можна покататися і поганяти.

Andrizzio:

--- Цитата: Erazel I-st від 12.04.2011, 13:33:11 ---ОТо дурна дитина. Тобі ж кажуть що то не КК-змагання. А презентація хорошого місця де можна покататися і поганяти.

--- End quote ---

дурна дитина в твоїх батьків. Тут по всій темі про КК говориться, а ти чогось на біатлонку преш  >:(

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version