Загальний > Роверове місто Тернопіль
День велосипедиста
teodor4ik:
маєм приклад квеста 09... знов таки можна шото подібне зробити якшо хтось візьметься до того... але через якито час потому...
Earl:
Доречі, конкурс на швидкісне збирання велосипеда це ідея :)
teodor4ik:
--- Цитата: Earl від 11.04.2011, 21:21:26 ---Доречі, конкурс на швидкісне збирання велосипеда це ідея :)
--- End quote ---
ммм... 3 питання...
1. хто пожертвує ровер...
2. хто бде тим займатись
3. як оцінювати...
якшо знаєш відповіді на всі питання, то ніхто не проти :D
Earl:
1. Важко знайти пару старих Орльонків?
2. А шо я... Я просто ідею підказав :)
3. Збор велу + проїхати на ньому метрів двісті (не ставши ногами на землю) - оцінювати секундоміром
Звісно було б класно купу різноманітних старих запчастин - аля "Свалка" по Діскавері, але будьмо реалістами.
У важкому випадку можна просто бортувати колеса. Учасник на свому веліку
Yanek:
Крута ідея в старті, і вже з того що тут понаписували - то купа кльового креативу по самій програмі.
Правда, Тед, скажу тобі так - ініціатива в нас в країні наказуєма:))
Так що, якщо вже запостив цю тему і дійсно зробив це не просто щоб попі..флудіть, то прийдеться брати на себе весь тягар відповідальності главного організатора:)
Думаю і я і РОмко - всім чим можемо поможемо. Але то певне буде більше консультативні послуги, бо на 21-22 травня ми займатимемось 100кілометровим забігом - то буде не до того.
По організації рекомендую зібратися 2-3 людям, які готові то тягнути от і до, накидати план що б хотіли зробити, а потім шукати тих хто може помогти.
Навігація
Go to full version