Загальний > Роверове місто Тернопіль

День велосипедиста

<< < (3/12) > >>

Erazel I-st:

--- Цитата: teodor4ik від 11.04.2011, 20:48:20 ---кстате... а якшо квест по місту?

--- End quote ---
Кагбе дурні воділи на дорогах і купа велосипедистів речі несумісні. Якщо квест то в якомусь парку чи лісу. Ну чи на набережній озера.

Vadila:

--- Цитата: Erazel I-st від 11.04.2011, 20:56:41 --- Кагбе дурні воділи на дорогах і купа велосипедистів речі несумісні.

--- End quote ---

Впевнений?

teodor4ik:

--- Цитата: Erazel I-st від 11.04.2011, 20:56:41 --- Кагбе дурні воділи на дорогах і купа велосипедистів речі несумісні. Якщо квест то в якомусь парку чи лісу. Ну чи на набережній озера.

--- End quote ---
ладно.. ти прав... але я ше думаю як то правильно зробити...

spirit:

--- Цитата: teodor4ik від 11.04.2011, 20:30:20 ---в плані шоб піанери не пробували потім повторити і не повбивались?

--- End quote ---

наразі пасажирів і так забагато, вже треба провести величезний обсяг просвітницької роботи, боюсь шо після такого заходу ситуація може вийти з під контролю, можна хіба поганятись між своїми, шо я пропонува у сусідній темі, ну і афтепаті, як полагається на серйозних евентах :D

Антон Одобецький:

--- Цитата: Erazel I-st від 11.04.2011, 20:56:41 --- Кагбе дурні воділи на дорогах і купа велосипедистів речі несумісні. Якщо квест то в якомусь парку чи лісу. Ну чи на набережній озера.

--- End quote ---
Парк також не підходить - є шанс назбирати купу збитих пішоходів.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version