Сума вийшла чимала.
по грубому... 300гр. фарби на підборі - 450грн.
300-400гр грунту -80 грн.
100-150 гр. лаку - 80-150грн.
наждак (водостійкий) - 30-50 грн.
аерограф (чи малярам) - 150 грн
розчинник - 20 грн. (бензином не варто, він сам дає осад при вивітрюванні)
ітого... 800-900 грн...
... є грунт для роздумів
тут тоже є... за ті гроші можна непогану алю раму взяти... добре подумай...
а ще як варіант... обдерти до метала і занести на порошок... в 200-300 грн вкладешся
Дописано : 25.03.2011, 11:19:31
...через такі дописи я не хотів реєструватись на форумах. Але перемогла моя тяга до велосипеда, і я хочу зробити його кращим ніж він є. Мене "пре" від самого процесу)) А потім ше більше "пре" їздити на своєму творінні. Ядумаю так, покупка б/к велосипеда, як споживчий кредит: можна їздити вже, і потроху його "виплаплачувати".
П.С.:я радий за всіх, хто може придбати собі велосипед відразу за 1000 "мертвих президентів" (і більше), але всі решта теж люди!!!
читаю себе 2 роки тому... не в ту сторону поки думаєш, і зрештою сам поймеш, не буду навязуватись... але!!! прохання не сприймати поради в штик, повір ніхто тобі зла не бажає... я починав з советського ровера який вкрали... потім на ашані катався... зара маю 3 і планую ше 2, всі складені і перебрані "від і до" мном... один з тих трьох " відразу за 1000 "мертвих президентів" (і більше)", але повір шо попри то деколи катаюсь і на такому шо твій буде торпедою поруч, а коли приколісти на нього приліпили папір "дайте не минайте", то таки сипали мелоч таке воно страшне... не в ціні щастя, катай на здоровя і звертай увагу не на понти, а на роботу... а стальна рама як зогниє то купиш іншу ше за 50-100 грн... і далі буш катав...