От якраз із ним сьогодні то всьо було вирішено, шо потрібне зареєструвати нашу велоспільноту, і на чолі її поставити людей які могли б написати та підписати і подати заяву чи проект по трасах, по велозмаганнях та інших тем що стосуються велосипедного життя нашого міста, поглянь на сусідні міста, пора вже не брати приклад з інших, а самим той приклад подавати.
P.S.:я також сьогодні не пішки був і не на тролейбусі чи маршрутці
Не флудити! - було таке прохання бо таке враження що дитсадок навколо
[режим зануда on]
я перепрошую, але по словах Стєчкіна я зрозумів, шо мова йшла про асоціацію велосипедистів м.Тернополя і околиць, а не про велорганізацію "Шприха". попрошу все-таки відредагувати свій перший пост.
особисто я підтримую створення асоціації велосипедистів, але я проти узаконення і переведеня Шприхи в офіційне ГО. мухи окремо, котлети окремо.
я знаю пару затятих роверистів, котрі багато катають, але до шприхи вони не мають жодного стосунку і як я зрозумів - то і не планують мати.
якщо і буде поставлене питання про реєстрацію ГО "Шприха" - то я б хотів це в першу чергу побачити у вигляді відкритого поіменного голосування. а потім вже будем вибирати голову і представника.
я не проти співпрацювати з асоціацією велосипедистів як окремий роверист і як шприхаль. але волів би бачити Шприху такою, як вона і задумувалась - клуб без будь-яких зобов"язань і офіціозу. схема "зібрались-поїхали".
[режим зануда of]
Дописано : 31.01.2011, 01:07:34
взагалі мова була не про велоорганізацію ШПРИХА, а про асоціацію велосипедистів Тернопілля (умовно АВТ).
отож. але в цей темі топік-стартер зайшов з другого боку. ви намагаєтесь зараз вибрати людину, котра буде здувати пилюку з шкіри медведя, що ще не виріс.
якщо є потреба в такій асоціації-організації - то для початку було б непогано десь створити якесь обговорення її, визначення цілей і доцільностей. щоб люди мали якесь уявлення. створити хоч орієнтовне голосування по бажанні стати частиною цієї асоціації. є таке? я не знаю ні про шо йде мова, ні про те, чим буде займатись та організація.
п.с. наскільки я бачу - то потреба в такій організації є в тих людей, котрі часто їздять по місту ровером. на роботу чи де-ін-де. тому є потреба розрулювати питання з парковками, доріжками і толерантністю водіїїв.
скільки таких людей на Шприсі? небагато. велика частина - екстремали, котрі їзядть за містом. інша - туристи , котрі їздять ше далі. ні ті, ні ті особливої потреби не мають в офіціозі. навпаки, я в Шприху і прийшов, бо хотів втікти від міста, офісу і машин. бо то є Шприха.
але. я готовий співпрацювати і посильно допомагати будь-яким велооб"єднанням в Тернополі, бо це благородна справа. єдине, що хочеться мати якусь менш-більш чітку інформацію про те, що планується і її мету.
а не як в темі про пластикові карточки велосипедистів. давайте зробим, бо воно гарно)