Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
Пси на дорогах і як з цим боротись.
Стечкин:
--- Цитата: helga lemberg від 15.10.2010, 18:26:59 ---О, а Стєчкін запрошує всіх, в кого кидав каменюку на завтрашню покотеньку :D :)
--- End quote ---
і для чого таке писати?
якщо хош народ налякати, то я заначену пляшку коньяка сам споживу без напряга )
helga lemberg:
--- Цитата: Стечкин від 15.10.2010, 20:23:41 ---і для чого таке писати?
якщо хош народ налякати, то я заначену пляшку коньяка сам споживу без напряга )
--- End quote ---
та мені якось до пляшки коньяку байдуже. та й народ хіба я лякаю?
Etron:
--- Цитата: helga lemberg від 15.10.2010, 16:28:09 ---Шановні, для боротьби з псами і котами важливі не засоби, важливо, щоб ваш інтелект дорівнював інтелекту псів та котів. І проблем як то кажуть не буде.
--- End quote ---
Тобто, ви маєте на увазі, опустити рівень людського інтелекту до собачого та перетворитись в імбецила. Чудова порада, геніально.
А вам як, помагає?
Дописано : 16.10.2010, 00:17:56
--- Цитата: spirit від 15.10.2010, 18:31:57 ---і не кажи Сірьожа, зара по місту такі бультерєри бігають, шо я без мами з дому не виходжу, а скажені зграї білок то взагалі як чума, зїдять навіть не засміються. Зара якраз вдалий період звертатись до влади з проблемами, може виділять такі костюми, як собак дрисерують, або кабіни на ровери, бо я не бачу інакшого виходу.
А взагалі то половина собак які можуть вас "переслідувати" при всьому бажанні вас вкусити не достануть до ноги, а друга половина просто любить бігати і гавкати, я ше не зустрічав такої собаки яка би хотіла за мною бігти після того як почлучала зходу ногою по голові, це рідкість шоб до цього доходило, але якшо вже виходу нема...
--- End quote ---
Не треба корчити з себе героя. Ладно, з одним псом та в людному місці на рівній дорозі - все ясно, хоча і тут тварюка може створити аварійну ситуацію. Якщо ж тварюка скажена, то хватить і подряпини, щоб потім отримати 40 уколів у сраку за власні гроші.
А як зі зграєю собак у безлюдному місці (десь за містом чи у промзоні), у вечірніх сутінках? Тут дуже не погеройствуєш. Якщо дорога нормальна - газу і пішов. А якщо ямиська по коліна - тоді геройство може закінчитися ось так:
http://forens-gallery.ru/pmwiki.php/Forensic/SobStaya0811
spirit:
ох як, ну то шо я герой це само собою, а ти як я бачу не вї№!:?/ ерудит, маю свідка як я справився з двома псами в на поганій дорозі в безлюдному місті, герой нє?
по друге, не тварюки, а брати наші менші
хочу побачити людину яку вкусила собака коли він їхав байку, шукайте краще захист від бискавок або бджіл вбивць.
таку страшну силку кинув, довго гуглив напевно, та якшо буде епідемія сказу, то сподіваюсь шо ти швидше про це дізнаєшся ніж таке станеться, так шо можеш спати спокійно
wuwuzange:
мене недавно за сраку вівчур вкусив, під самим домом, але я йшов пішки :embarrassed:
Навігація
Go to full version