Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

Пси на дорогах і як з цим боротись.

<< < (12/51) > >>

helga lemberg:

--- Цитата: Вован від 15.10.2010, 16:43:32 ---Еразель, чув??? То в тебе немає бути проблем із собаками)))  :D :D :D

--- End quote ---

Сорі, малися на увазі проблеми у боротьбі з псами і котами.

teodor4ik:

--- Цитата: Вован від 15.10.2010, 16:43:32 ---Еразель, чув??? То в тебе немає бути проблем із собаками)))  :D :D :D

--- End quote ---
а я думаю будуть. :P

Стечкин:
зазвичай пес відчуває, якщо людина його боїться і саме такого і кусає.
мені завжди вистачало зупинитися і кинути в псів якусь каменюку-дровеняку.
тварюки відбигали на безпечну відстань і звідтам гавкали - все точно як в людей )

helga lemberg:
О, а Стєчкін запрошує всіх, в кого кидав каменюку на завтрашню покотеньку :D :)

spirit:

--- Цитата: Erazel I-st від 15.10.2010, 08:37:44 --- Spirit, про смак устриць краще спорити з тими хто їх їв. Ти мало катаєш по місту і області, в тебе основний маршрут Дім-Ліс-Дім, тому тобі не приходилось всерйоз стикатися з проблемою собак які кидаються на тебе. Так що  :lipsrsealed:
 Особисто я раз із-за пса чуть під машину не попав. Пиляв собі по дорозі, бачу машина якась несеться позаду, вирівив зїхати на обочину, від гріха подальше, а тут мені під ноги почав кидатися якийсь псина, і не давав зїхати з дороги, витискав мене на середину дороги. Ледве зміг зїхати з середини дороги. І шо, після такого їх любити? Або ж ті самі суки на площі. Гадаю вони на багатьох кидались. Особисто я раз псіханув, і будучи на РМ, топо розвернувся на площі і з усієї дурі врізався в найбільшу собаку. З того часу маю відносний спокій з тими псами на площі, але бачу вони потрохи почали забувати, треба про себе нагадати.
Так що, Спіріт, собаки то таки добрячий ворог велосипедиста на дорозі.

--- End quote ---
і не кажи Сірьожа, зара по місту такі бультерєри бігають, шо я без мами з дому не виходжу, а скажені зграї білок то взагалі як чума, зїдять навіть не засміються. Зара якраз вдалий період звертатись до влади з проблемами, може виділять такі костюми, як собак дрисерують, або кабіни на ровери, бо я не бачу інакшого виходу.
 А взагалі то половина собак які можуть вас "переслідувати" при всьому бажанні вас вкусити не достануть до ноги, а друга половина просто любить бігати і гавкати, я ше не зустрічав такої собаки яка би хотіла за мною бігти після того як почлучала зходу ногою по голові, це рідкість шоб до цього доходило, але якшо вже виходу нема...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version