Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
Пси на дорогах і як з цим боротись.
helga lemberg:
--- Цитата: Вован від 15.10.2010, 16:43:32 ---Еразель, чув??? То в тебе немає бути проблем із собаками))) :D :D :D
--- End quote ---
Сорі, малися на увазі проблеми у боротьбі з псами і котами.
teodor4ik:
--- Цитата: Вован від 15.10.2010, 16:43:32 ---Еразель, чув??? То в тебе немає бути проблем із собаками))) :D :D :D
--- End quote ---
а я думаю будуть. :P
Стечкин:
зазвичай пес відчуває, якщо людина його боїться і саме такого і кусає.
мені завжди вистачало зупинитися і кинути в псів якусь каменюку-дровеняку.
тварюки відбигали на безпечну відстань і звідтам гавкали - все точно як в людей )
helga lemberg:
О, а Стєчкін запрошує всіх, в кого кидав каменюку на завтрашню покотеньку :D :)
spirit:
--- Цитата: Erazel I-st від 15.10.2010, 08:37:44 --- Spirit, про смак устриць краще спорити з тими хто їх їв. Ти мало катаєш по місту і області, в тебе основний маршрут Дім-Ліс-Дім, тому тобі не приходилось всерйоз стикатися з проблемою собак які кидаються на тебе. Так що :lipsrsealed:
Особисто я раз із-за пса чуть під машину не попав. Пиляв собі по дорозі, бачу машина якась несеться позаду, вирівив зїхати на обочину, від гріха подальше, а тут мені під ноги почав кидатися якийсь псина, і не давав зїхати з дороги, витискав мене на середину дороги. Ледве зміг зїхати з середини дороги. І шо, після такого їх любити? Або ж ті самі суки на площі. Гадаю вони на багатьох кидались. Особисто я раз псіханув, і будучи на РМ, топо розвернувся на площі і з усієї дурі врізався в найбільшу собаку. З того часу маю відносний спокій з тими псами на площі, але бачу вони потрохи почали забувати, треба про себе нагадати.
Так що, Спіріт, собаки то таки добрячий ворог велосипедиста на дорозі.
--- End quote ---
і не кажи Сірьожа, зара по місту такі бультерєри бігають, шо я без мами з дому не виходжу, а скажені зграї білок то взагалі як чума, зїдять навіть не засміються. Зара якраз вдалий період звертатись до влади з проблемами, може виділять такі костюми, як собак дрисерують, або кабіни на ровери, бо я не бачу інакшого виходу.
А взагалі то половина собак які можуть вас "переслідувати" при всьому бажанні вас вкусити не достануть до ноги, а друга половина просто любить бігати і гавкати, я ше не зустрічав такої собаки яка би хотіла за мною бігти після того як почлучала зходу ногою по голові, це рідкість шоб до цього доходило, але якшо вже виходу нема...
Навігація
Go to full version