Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
Хороша шприхальська компанія
Erazel I-st:
Щось подібне я й чекав від тебе, Ромка. Ти завжди був дипломатом..... таким зручним, з чорної шкіри та з зручною ручкою :), жартую. Але правда, ти завжди вмів все пояснити так щоб ніхто не образився.
І Андріціо ображався не тому що ви заборонили пиво і цигарки(що, більшість нових членів алкоголіки що без пива не протянуть?), просто дещо зеважливе ставлення лише тому що "нові" не такі правильні як "старі" реально напрягає. Ось у тому то й основний "конфлікт". Ну й вічні жалоби Віталька що Шприха вже не та теж надоїли. У нього гостро почала проявлятися проблема діаспори - ще навіть року не минуло як він з Україи поїхав, а йому вже все не так :). І якщо тут не пишуть звіти про короткометражки(до 50 км) то це незначитьт що їх нема, просто нема сильно про що писати, а захламлювати звіти просто так нехочеться. Та й діло не в відстані, а в дусі поїздки. Можна так як Дрім(очі в землю і крутити щосили) відкатати 100 км і нічого не побачити, лише ноги розімяти, а можна непоспішаючи гарною компанією проїхатися 40 км, зате насолодитися мальовничими краєвидами та спілкуванням з товаришами. Так що не все так погано, не все так погано. І нам ТУТ краще видно чи загниває Шприха, чи навпаки розвивається, просто розвивається як амеба - відрощуючи "ноги" в різні сторони. Ну нема зараз концентрації на багатодеках і "довгометражках", ну то що голову попелом посипати? Ніхто коріння не пустив, і жопою до стульчика не приріс. Буде НАГОДА і хороша ПРОПОЗИЦІЯ то гадаю народу підірветься немало(вон в Теребовлянські ліси чоловік 13 вирвалось). Так що народ, вище ніс, і менше дистанціювання від тих хто не такі як ви :)
Tiger:
Не розумію чому відбувається суперечка.
Вважаю, як і писав вище Олександр, шприха це всі ми і не варто ділитись на стару і нову.
Колись нас було мало і ми були зелені - катали так, як катали. І на той час в тернополі було багато інших, які теж катали, вони мали значно більший досвід в поїздках, і з нами не катались (До речі вони і на сьогодні не приєднались).
Наша ж спільнота розрослась, поповнилась, розгалужилась за рахунок нових людей і кожен з "старої шприхи" посідає певну ланку в сьогоднішній сруктурі і пиво чи сигарети тут абсолютно ні до чого.
Еразел завжди віддавав перевагу лісам, двохпідвісам. Просто крім нас, тоді, не було з ким катати вот він і їздив з нами в дальні поїзки. Тепер має з ким їздити так як він того хоче і вже не їздить з нами, але ж коли я його питаю щось чи прошу допомоги він мені допомагає як і колись. (надіюсь Сергій не проти, що я поставив його в приклад)
Відповідно так само і всі решта.
Сім самураїв:
алілуйя, брати мої, візьмімося за руки)
Віталько:
Ая, піс браза. То мені далі не сваритись?
Erazel I-st:
Тільки попробуй :nono: :)
Дописано : 08.07.2010, 16:31:53
--- Цитата: Tiger від 08.07.2010, 14:40:34 ---Еразел завжди віддавав перевагу лісам, двохпідвісам. Просто крім нас, тоді, не було з ким катати вот він і їздив з нами в дальні поїзки. Тепер має з ким їздити так як він того хоче і вже не їздить з нами
--- End quote ---
Дещо невірно. Точніше буде сказати що КРІМ МАНДРІВОК я ще приділяю увагу "лісам, двохпідвісам ...". І просто сильно хочеться ці дві компанії поєднати. Щоб не прийшлось вибирати з ким катати сьогодні. Звісно у кожного свої інтереси, але просто хочеться щоб інколи збирались ВСІ, і не треба було робити вибір до кого приєднуватися сьогодні. Звісно "екстримали" не поїдуть в дводенку, а "старі" не поїдуть в ліс ганяти поміж дерев. Але інколи можна всім гуртом вибиратися на кілометрів 20, щоб гарно провести сонячний день. :)
Та й просто великою компанією завжди цікавіше і веселіше.
Навігація
Go to full version