Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
Хороша шприхальська компанія
Erazel I-st:
--- Цитата: Сім самураїв від 07.07.2010, 16:03:41 ---п.с. став апострофи!!!!!!!!
--- End quote ---
Каюсь, я незнаю де вони на українській розкладці, а щоразу переключатися а англійську лінь :)
Дописано : 07.07.2010, 16:11:15
--- Цитата: spirit від 07.07.2010, 16:07:28 ---шо ти тут приплітаєш, я тебе взагалі взагалі ніразу в лісі не бачив, правда можу помилятись бо не маю уявлення хто ти такий, куритять і пють пиво тільки ті хто просто приїжджають до лісу потриндіти, попити того самого пива поки катають ті хто і приїхав відповідно тренуватись, а не відпочивати
--- End quote ---
Та він не про ліс, а про поїздки біля міста, так що, Андрюх, можеш не кіпішувати, на вас ніхто бочку не котить :)
spirit:
--- Цитата: Сім самураїв від 07.07.2010, 00:38:50 ---скажу, шо в зв"язку з тим, що Шприха розрослась новими учансиками - а це дуже добре - і спектр інтересів розширився. тому і виник поділ на групи "за інтересами". це абсолютно нормальне явище. кожна людина тягнеться до тієї компанії, в якій їй цікаво і комфортно. ти - яскравий приклад тому. за два роки наших короткометражок ти був максимму два рази з нами, олдтаймерами. і сто раз з екстремалами пиво-покатушниками. вам добре - хто може шось заперечити. але так і нам добре зібратись просто шоб поїздити, балакати всілякі дурниці і півгодини лапати кадр. кожному своє. насильно збивати гурт різнопланових людей - тупо.
--- End quote ---
оце я сприняв в свій бік >:D
2day:
Мені "Шприха" з самого початку сподобалась тим, що тут зібрались люди, які не вживають алкоголю (в поїздках по крайній мірі) і не палять. Як виявилось мова іде про "старожилів" які це все організували.
Особисто мені не подобається те, що часто бачу у фотозвітах. І тут підтримую Сім самураїв відносно того що таки є діло що у кого в пляшках.
Такий підхід, коли одна частина вживає, інша ні, однозначно веде до розколу.
Є люди які просто купили велосипед і час від часу на нього сідають і їдуть пару км.
А є такі для яких це частина життя, без якої ніяк не бійтись. Відповідно навколо неї вибудовуються певні концепції, правила, принципи. Їх порушення (ззовні чи зсередини) сприймається болісно і викликає негативну реакцію. Це повинні розуміти ті, кого тут називають "алкорайдерами".
Було б цікаво колись зібрати максимальну кількість шприхалів (щось типу як велодень) і організувати поїздку.
Зразу буде видно поділ.
Erazel I-st:
--- Цитата: 2day від 07.07.2010, 16:50:50 --- Це повинні розуміти ті, кого тут називають "алкорайдерами".
--- End quote ---
Це також повинні розуміти і ті кого тут називають "ботанрайдерами".
2day:
--- Цитата: Erazel I-st від 07.07.2010, 16:55:52 --- Це також повинні розуміти і ті кого тут називають "ботанрайдерами".
--- End quote ---
ну от починається придирання до слів :)
Навігація
Go to full version