Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

Хороша шприхальська компанія

<< < (5/13) > >>

Andrizzio:

--- Цитата: Сім самураїв від 07.07.2010, 15:17:45 ---ну а в наших покотеньках не курять і не п"ють алкоголю. і кожному є діло, що у іншого в пляшці)

--- End quote ---

та ну нафіг, СС як паравоз, нє, то нє. При чому всі стараються питання врегулювати, а той дальше за своє...

Сім самураїв:

--- Цитата: Andrizzio від 07.07.2010, 15:28:06 ---та ну нафіг, СС як паравоз, нє, то нє. При чому всі стараються питання врегулювати, а той дальше за своє...

--- End quote ---
та я типу жартую) ніхто ніког оне напрягаю. як з одного, так і  з іншого боку. я може вас заставити кинути курит иі пити? нє. ну і ви так само фіг мене заставите це робити. так вже склалось шо перші шприхалі були такої ж точи зору як я, тому і знайшли один одного. хіба можна в них вимагати почати їздити в алкорайди?

Erazel I-st:

--- Цитата: Сім самураїв від 07.07.2010, 15:52:29 ---ну і ви так само фіг мене заставите це робити

--- End quote ---
А хтсоь заставляє? Кожен собі купляє що хоче. Хтось пиво, хтось сік. Мені особисто пофіг що там у пляшці в Адріціо. Головне щоб у моїй було щось холодне та освіжаюче  :). Хтось пиво собі пьє, хтось живчик. І ніхто нікому не читає моралі.  :) А ти чогось вбив собі в голову ідею що на таких поїздках всіх заставляють пити пиво  :D

Сім самураїв:

--- Цитата: Erazel I-st від 07.07.2010, 16:00:45 --- А хтсоь заставляє? Кожен собі купляє що хоче. Хтось пиво, хтось сік. Мені особисто пофіг що там у пляшці в Адріціо. Головне щоб у моїй було щось холодне та освіжаюче  :). Хтось пиво собі пьє, хтось живчик. І ніхто нікому не читає моралі.  :) А ти чогось вбив собі в голову ідею що на таких поїздках всіх заставляють пити пиво  :D

--- End quote ---
та на здоров`я.
ти теж не розумієш. чого старожили не їздять з екстремалами?
п.с. став апострофи!!!!!!!!

spirit:

--- Цитата: Сім самураїв від 07.07.2010, 12:31:32 ---просто на фотозвіті натюрморти з пивом і сігарєтами наштовхують на різноманітні висновки.
просто  в основі Шприхи завжди був здоровий глузд і здоровий спосіб життя. і тому хотілось би бачити в першу чергу людей, котрі підтримують це. а не просто людей. в котрих є ровер. можна наркоманів позганяти на покотеньки - поїздили, ширнулись, поторчали, поїхали далі.
короче, ви собі  як хочете - але я так їздити не хочу.
п.с. Шприха вже не та.

--- End quote ---
шо ти тут приплітаєш, я тебе взагалі взагалі ніразу в лісі не бачив, правда можу помилятись бо не маю уявлення хто ти такий, куритять і пють пиво тільки ті хто просто приїжджають до лісу потриндіти, попити того самого пива поки катають ті хто і приїхав відповідно тренуватись, а не відпочивати

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version