Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
Хороша шприхальська компанія
bhagavan:
--- Цитата: wuwuzange від 07.07.2010, 13:15:59 ---ну так пройшов час "ТОї шприхи", ви вже на пенсії, тому й виїжджаєте рідше.
а якби не "НЕ ТА шприха", то хто би тут писав? Було би три поста в рік - ПРОШОВА, ГОРІХОВИЙ ТУР, РОМАШКОВИЙ ТУР...
Радіти треба що є народ на форумі. І не треба насміхатися з тих хто любить пиво та прирівнювати їх до наркоманів. Бо над мюслями з горішками два рази в день, і п'ятьма ковтками води через кожні 15 хв тоже можна довго сміятися...
--- End quote ---
Все правильно. Хто на МТБ хоча раз 130 км в спеку проїхав - то ні про яке пиво в дорозі мови бути не може. Це як ніби само собою ясно. Це ніби як і казати нікому нетреба - здоровий глузд підкаже. Звичайно, мене з вами на покотеньках не буває і судити про атмосферу яка панує в вашому мікроколективі можу тільки по (фото)звітах.
Багато разів чув, і від вас (тоді в парку з Роліном, коли я з малою гуляв) і від інших новачків вислови на кшталт: один раз поїхали з Стєкіним і Ко, і більше не поїдемо. Бо вони бухають по чорному. Різні формати покотеньок приваблюють різних людей. Формати відпочинку в кожного свої. І я ше жодног оразу не памятаю (було дві чи три сумісних покотеньки), шоб коли ви з Андріціо поїхали з нами, чи Теодорчік.... шоб ми сварилися чи вказувлаи один одному шо робити. Просто вирішуємо - катаємо в такому то форматі - без бухла і папіросів. Все. Прийнляи рішення - зробили. Далі кожен сам за себе.
Бо погодься, коли СС лежить в траві і дихає ромашками, бо його накрила весна/літо/осінь своїми барвами, кольорами і запахами і збоку курить Теодорчик - то ми його толернатно відішлемо курити трохи осторонь. Бо не феншуй.
З такої точки зору ваші фотозвіти часом корисні, для звіту про формат покотеньки. Вас дратує те, шо ми обумовлюємо свій формат? А як же інакше, доводиться ). Наприклад коли запрошують в покотеньку і кажуть після покотеньки самдимо ковбасу і пємо пиво і куримо папіроси - то я краще утримаюсь, шо не псувати нікому праздник своїми морялами з цього приводу.
П.С. Писав швидко, пост не перечитував. Тому, не копати за неузгоджені відмінки.
Сім самураїв:
--- Цитата: wuwuzange від 07.07.2010, 13:15:59 ---Радіти треба що є народ на форумі. І не треба насміхатися з тих хто любить пиво та прирівнювати їх до наркоманів. Бо над мюслями з горішками два рази в день, і п'ятьма ковтками води через кожні 15 хв тоже можна довго сміятися...
--- End quote ---
ну так хто проти? ми собі зібрались, поїхали - хто вискочив з претензіями, шо ми катаєм собі своєю компанією, не пам"ятаєш?
п.с. я за якість, а не кількість
Andrizzio:
--- Цитата: bhagavan від 07.07.2010, 14:25:13 ---Звичайно, мене з вами на покотеньках не буває і судити про атмосферу яка панує в вашому мікроколективі можу тільки по (фото)звітах.
Багато разів чув, і від вас (тоді в парку з Роліном, коли я з малою гуляв) і від інших новачків вислови на кшталт: один раз поїхали з Стєкіним і Ко, і більше не поїдемо. Бо вони бухають по чорному. Різні формати покотеньок приваблюють різних людей. Формати відпочинку в кожного свої.
--- End quote ---
Шкода шо не буває, бо Еразель всю фотоувагу зосереджує на пиві і людях, тому і такі однобокі фотозвіти.
А зі всіх поїздок мені НЕ сподобалася тільки ота одна найтуриганоалкорайд. І не через Стєчкіна, просто він там був і так, до слова, назвали Стєчкін і ко, а через аж дуже різну компанію організаторів нічних покотеньок. До речі, попали ми туде просто випадково, Еразел затягнув :D
--- Цитата: bhagavan від 07.07.2010, 14:25:13 ---Вас дратує те, шо ми обумовлюємо свій формат?
--- End quote ---
Курить, здається, тільки Теодорчік.
Нас дратує то, шо СС після кожного такого звіту, згадує про алкорайд (ви ж п'єте хімічні "живчики", чого ми не можем випити 1 живе чи "живе" пиво).
І ше я надовго запамятав Енді - шо він і близько не хоче бути біля алкоголіка, а не то шо катати з ним.
на відміну від декого, ми "алкорайдери" накатуєм значно більше км, і ше не ясно хто тут більші шприхалі.
Erazel I-st:
--- Цитата: Сім самураїв від 07.07.2010, 12:31:32 ---просто на фотозвіті натюрморти з пивом і сігарєтами наштовхують на різноманітні висновки.
--- End quote ---
Ну закурили один-двоє, то що, зразу треба було їх вбити? У нас свобідна країна, і поки що дозволено все що незаборонено. А курити в негромадських місцях поки що не заборонено.
Да й взагалі мені чогось окремі персонажі нагадують петербуржців. Вічне чванливе сопіння які вони нев__атися культурні та елітні >:D , хоча й хвалитися нема чим. ПРОСТІШЕ ТРЕБА БУТИ. І не вішати ярликів на іших. ДІСТАЛИ. Теж мені вершки суспільства.
Andrizzio:
--- Цитата: Сім самураїв від 07.07.2010, 14:43:48 ---ну так хто проти? ми собі зібрались, поїхали - хто вискочив з претензіями, шо ми катаєм собі своєю компанією, не пам"ятаєш?
п.с. я за якість, а не кількість
--- End quote ---
я підняв то питання бо за 3 короткометражки, жоден ветеран не підняв свою дупу (Еразел не рахується, він універсальний і катає завжди і всюда) і то мені виявилося дуже підозрілим. А якшо за покликом когось з вас то збираєтеся зразу.
Навігація
Go to full version