Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
Хороша шприхальська компанія
Сім самураїв:
--- Цитата: Andrizzio від 07.07.2010, 14:50:57 ---
Нас дратує то, шо СС після кожного такого звіту, згадує про алкорайд (ви ж п'єте хімічні "живчики", чого ми не можем випити 1 живе чи "живе" пиво).
І ше я надовго запамятав Енді - шо він і близько не хоче бути біля алкоголіка, а не то шо катати з ним.
на відміну від декого, ми "алкорайдери" накатуєм значно більше км, і ше не ясно хто тут більші шприхалі.
--- End quote ---
так ви себе самі назвали "алкорайдерами" і навтіь пишаєтесь цим) я не наполягаю саме на такій назві.
Дописано : 07.07.2010, 15:05:50
--- Цитата: Andrizzio від 07.07.2010, 14:56:27 ---
я підняв то питання бо за 3 короткометражки, жоден ветеран не підняв свою дупу і то мені виявилося дуже підозрілим. А якшо за покликом когось з вас то збираєтеся зразу.
--- End quote ---
Бхагаван вже пояснив - кожен вибирає свою компанію. і те, що йому до душі.
з вами катають ті, кому приємно пити пиво і курити в кінці покотеньки. ніхто ніц не каже. але я так їздити не хочу, тому і не їду. і решту, хто не їдуть - думаю з таких же міркувань.
зараз твої аргументи нагадують слова типу, "ти шо нас не уважаєш, тобі шо з нармальними пацанами випити взападло?"
helga lemberg:
--- Цитата: wuwuzange від 07.07.2010, 14:23:41 --- Оля, та ми вже не такі сині як ти думаєш. та й палить мало хто.
--- End quote ---
Я не довіряю дітям, котрі ховаються від дорослих аби побавитися тільки тому, що вони ховаються :D
Erazel I-st:
--- Цитата: Сім самураїв від 07.07.2010, 15:00:09 --- з вами катають ті, кому приємно пити пиво і курити в кінці покотеньки. ніхто ніц не каже. але я так їздити не хочу, тому і не їду. і решту, хто не їдуть - думаю з таких же міркувань.
зараз твої аргументи нагадують слова типу, "ти шо нас не уважаєш, тобі шо з нармальними пацанами випити взападло?"
--- End quote ---
Кажу ж, курять лише лічені одиниці. А пиво пьють лише ті хто хоче, просто ніхто нікому не забороняє. Чи може в поїздці в Острів хлопці обдиміли Малечу цигарками, чи може хтось силою заставляв Скелетона пити? Ну яке тобі діло що в пляшці в людини, пиво чи живчик? Це особиста справа кожного поки це не впливає на поведіку в групі.
Сім самураїв:
--- Цитата: Erazel I-st від 07.07.2010, 15:08:45 --- Кажу ж, курять лише лічені одиниці. А пиво пьють лише ті хто хоче, просто ніхто нікому не забороняє. Чи може в поїздці в Острів хлопці обдиміли Малечу цигарками, чи може хтось силою заставляв Скелетона пити? Ну яке тобі діло що в пляшці в людини, пиво чи живчик? Це особиста справа кожного поки це не впливає на поведіку в групі.
--- End quote ---
ну а в наших покотеньках не курять і не п"ють алкоголю. і кожному є діло, що у іншого в пляшці)
helga lemberg:
--- Цитата: Andrizzio від 07.07.2010, 14:56:27 ---
я підняв то питання бо за 3 короткометражки, жоден ветеран не підняв свою дупу (Еразел не рахується, він універсальний і катає завжди і всюда) і то мені виявилося дуже підозрілим. А якшо за покликом когось з вас то збираєтеся зразу.
--- End quote ---
Ну, не знаю, я особисто приїхала на короткометражку, в якій було вказано місце і час збору, побачила багато людей, але початку самої покотеньки не дочекалася :). Мабуть, ви таки полюбляєте нічні, для мене нічні проблематичні, дітей погодувати треба ну і т.п.(треба готуватися як до дводенки :D). До того бачила тільки пропозицію до покотеньки від Аеліти, але оскільки побачила пізно, була в той день зайнята, то на покотеньку не потрапила. Там, здається, не було вказане місце і час збору, дивно трохи.
Навігація
Go to full version