Мандрівки > Майбутні
Шосерні поїздки. Далекі і недуже
Andrizzio:
--- Цитата: Sancho11 від 31.05.2011, 01:19:38 ---по гарячих слідах ANRI)) Час в дорозі 35 хвилин рівно.
--- End quote ---
ооо, якраз є напарник Анрі 8)
Anri1214:
--- Цитата: Sancho11 від 31.05.2011, 01:19:38 ---Сьогодні долав супер марафон Симоненко - ТАНГ. по гарячих слідах ANRI)) Час в дорозі 35 хвилин рівно. Дистанція: 18,9км. Середня швидкість 32,4 км/год. Максимальна швидкість: 61.9 км/год. Маршрут просто шикарний, тільки на 16 кілометрі така тряска почалася, що прийшлося збавляти обороти щоб щось не відлетіло))
--- End quote ---
тоді залишай свій контакт і давай кататися разом, то Скелетон поїхав і нас тільки 2-є, так що приєднуйся і будемо в 3-х ктатися (в основному після 6-ї після роботи)
що жо результату то він навіть більше ніж кращий
Sancho11:
Сьогодні пробував у зворотньому порядку, від ТАНГУ і до Подолян. Заминка після волейболу, не хотів їхати через стадіон, той підйом мене кумарить. Дистанція вийшла 19,9км. час в дорозі 38,2; Середня швидкість 31,25км/год. Максимальна 50,6 км/год. В цю сторону набагато важча дорога.
Штир:
Завтра о 7-00 ранку їду до Підкаменя і назад. Загальна відстань близько 120 км. Середня швидкість 27 км/год.
У Підкамені роблю відпочинок, десь біля того каменя-велетня, на 1 год.
Буду чекати біля 6-го магазину.
П.С. Для тих хто не їздив стільки, скажу наперед - це не дуже легко.
datatron85:
А можна з вами попробувати на кілометрів 20? Але в мене фікс. Одна глуха передача, як в трекового, коротше.
Навігація
Go to full version